Free Guy filmi için yeni fragman

free guy

Ülkemizde Gerçek Kahraman ismiyle vizyona girecek olan Free Guy filmi için yeni bir fragman daha paylaşıldı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Ryan Reynolds’un başrolünde oynadığı Free Guy için yeni bir fragman daha yayınlandı. Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarda filmin teması tam olarak kesinleşmemişti. Tek bilinin GTA benzeri bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir karakterin macerasına odaklanılacağıydı.

Şimdi ise biraz daha farklı bir fragmanla karşı karşıyayız. En azından yayınlanan yeni fragmanla filmin konusu da tam olarak anlaşılabiliyor. Dilerseniz bahse konu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Free Guy filmi güldürmek için geliyor

Film için yayınlanan tanıtım videosunun hayli eğlenceli olduğu söylenebilir. Filmin içeriğine gelirsek Ready One Player tarzı bir yapı ile karşı karşıya olduğumuz söylemek yanlış olmayacaktır.

Filmde oyun içerisinde yer alan bir karakterin bağımsızlığını ilan edişine tanıklık edeceğiz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Free Guy filminin normal şartlarda çoktan vizyona girmesi gerekiyordu. Fakat araya giren pandemi süreci nedeniyle filmin çıkış tarihi 11 Aralık 2020’ye kaydırılmıştı.

Mevcut düzende filmin gösterime girip girmeyeceği ise şimdilik belirsiz diyebiliriz. Çünkü son dönemde koronavirüs vakalarında önemli artışlar yaşanıyor. Dolayısıyla bu artışlardan ötürü pek çok filmin vizyon tarihi tekrardan ertelendi.

Eğer büyük bir sürpriz olmazsa Free Guy da ileri bir tarihe ertelenecektir. Çünkü hala pek çok ülkede sinema salonları kapalı durumda.

Tomb Raider 2 filmi için start veriliyor