Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 için yeni fragman

How to Train Your Dragon 3

Kısa süre önce vizyon tarihi 2019’a ertelenen Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 için Türkçe altyazılı ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte film için yayınlanan ilk tanıtım videosu ve diğer detaylar.

Dreamworks’un en başarılı animasyon serilerinden biri olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, yakında 3. filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Hatırlanacağı üzere yapımcı ekip kısa süre önce yaptığı açıklamada Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 için açıkladığı vizyon tarihini 2019’a ertelemişti. Şimdi ise 2019’a ertelenen film için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 için Türkçe fragman

Serinin bir önceki filmi olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2, tüm dünya genelinde 600 milyonu aşkın bir gişe başarısına imza atmıştı. 145 milyon dolarlık bütçe ile çekilen filmin, bu denli bir kar elde etmesi beklenmiyordu. İkinci film ile gelen başarı sonrasında, 3. film için de kollar sıvandı.

Yeni Spider-Man filmi için yeni fragman

Uzun süredir yapım aşamasında olan filmin ilk etapta 18 Mayıs’ta gösterime girmesi bekleniyordu. Fakat Dreamworks bu tarihi 1 Mart 2019 olarak güncelledi. Dişsiz’in kendisine yeni bir dişi ejderha bulmasını konu edinecek olan yapımın seslendirme kadrosunda yine ünlü isimler yer alacak. Orijinal seslendirme kadrosunda Kristen Wiig, Jonah Hill, Cate Blanchett, Gerard Butler ve T.J. Miller gibi isimlerin yer alacağı film, ülkemizde Türkçe altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile vizyona girecek.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Türkçe dublajlı fragman videosu ile başbaşa bırakalım.