Venom filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı

venom 2 fragman

Sony ve Marvel ortaklığında çekilen yeni Venom filmi için aksiyon yüklü yeni bir fragman daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Marvel evreninin en popüler süper kötülerinden biri olan Venom’un hikayesini konu edinecek olan Venom filmi yakında vizyona girecek. Sinema dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı film için yeni bir fragman videosu daha yayınlandı.

Venom filmi için aksiyon yüklü yeni video yayınlandı

Tom Hardy’nin Eddie Brock (Venom) karakterine can verdiği film, 1993 yılında yayınlanan Venom Lethal Protector isimli çizgi romanı temel ediniyor. Dolayısıyla filmde Örümcek Adam ile ilgili herhangi bir sahne yer almayacak.

Senaryosu Scott Rosenberg ve Jeff Pinker tarafından kaleme alınan filmde, Eddie Brock’un nasıl Venom’a dönüştüğüne tanıklık edeceğiz.

Filmin kadrosunda Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed ve Reid Scott gibi isimler de yer alıyor. Ayrıca Venom filminin yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer oturuyor.

Film ülkemizde de tüm dünya ile aynı anda 5 Ekim’de vizyona girecek. Venom filmi için yayınlanan aksiyon dolu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Fragmandan da görüldüğü üzere Venom filmde iyi ile kötü arasında bir yerde konumlandırılmış olarak karşımıza çıkacak. Hatta son sahneden anlaşılan, şehri kurtarmak için benzer bir symbiyot ile dövüşecek. Tabi ki yine de film çıkmadan yorum yapmak pek de doğru olmayacaktır.

Spider-Man artık satışa hazır