BKM’nin yeni filmi Bücür için ilk fragman yayınlandı

bücür

BKM’nin Eylül ayında vizyona girecek olan yeni filmi Bücür için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Daha önce İftarlık Gazoz ve Bizim Köyün Şarkısı filmlerinde de başrol oynayan Berat Efe Parlak şimdi de Bücür ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. BKM’nin yeni sezon yapımlarından ilk olan Bücür, 21 Eylül’de vizyona girecek.

Merakla beklenen Bücür için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Filmin yönetmen koltuğunda, El Değmemiş Aşk ile isminden söz ettiren Umut Kırca bulunuyor. Güldüy Güldüy ekibinin yıldız oyuncularından biri olan Berat Efe Parlak’a filmde Seren Şirince, Seçkin Özdemir ve Taner Barlas eşlik ediyor.

Film oldukça zeki bir çocuk olan Umut’un hikayesine odaklanıyor. Henüz 9 yaşında olan Umut, bilgisayar ve yazılım üzerine üstün becerileri olan bir çocuktur. Umut bu yeteneklerini kullanarak seneler önce kaybettiği annesini bulmaya karar verir. Annesinin İstanbul’da olduğunu fark eden Umut, tek başına mega kente annesini bulmaya verir.

Annesini araması esnasında tesadüfen Özge ile tanışan Umut bir anda kendisini bambaşka bir maceranın ortasında bulacaktır.

PUBG mobilde de büyük ilgi görüyor

Film için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Açıkçası tanıtım videosuna bakacak olursak, filmin oldukça eğlenceli bir yapıma benzediğini söyleyebiliriz. Elbette filmin tamamını izlemeden sadece fragman üzerinden yorum yapmak, pek de doğru olmayacaktır. Şimdiden iyi seyirler.