Tomb Raider 2 filmi için start veriliyor

pos1

İlk filmi 2018 yılında vizyona giren Tomb Raider’ın devam filmi geliyor. İşte Tomb Raider 2 filmi ile ilgili detaylar.

Oyun dünyasından beyaz perdeye aktarılan popüler karakterlerden biri olan Tomb Raider, bir kez daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Tomb Raider ilk defa 2001 yılında beyaz perdeye taşınmıştı. O zamanlar Lara Croft karakterine ünlü oyuncu Angelina Jolie hayat veriyordu. Ardından 2 yıl sonra Tomb Raider Yaşamın Kaynağı filmi vizyona girmişti.

Uzun süren bir sessizliğin ardından 2018’de Tomb Raider bir kez daha seyircinin karşısına çıktı. Fakat bu kez başrolde Angelina Jolie değil Alica Vikander yer alıyordu. Vikander’in yer aldığı film bazıları tarafından eleştirilse de genel anlamda olumlu dönütler aldı.

Tomb Raider 2 filmi için geri sayım başladı

Hatırlanacağı üzere daha önce ikinci filmin 19 Mart 2021’de gösterime gireceği açıklanmıştı. Lakin pandemi sürecinden ötürü filmin çekimleri bir türlü başlatılamadı.

tombraider

Geçtiğimiz günlerde başrolde yer alan Alica Vikander filmin çekimlerinin 2021’de başlayacağını açıkladı. Sadece bu açıklama bile filmin 19 Mart’ta gösterime girmeyeceğini bizlere gösteriyor. Muhtemelen yeni Tomb Raider filmi de bir sene gecikmeli olarak seyirci ile buluşacaktır.

Zaten şu pandemi sürecinde hemen hemen hiçbir film ilk planlanan tarihte gösterime giremedi. Dolayısıyla Tomb Raider 2’nin de gecikecek olması bizler için çok şaşırtıcı bir haber olmadı.

James Bond No Time To Die yine ertelendi