Pokemon Detective Pikachu için yeni fragman

Pokemon Detective Pikachu

Sinema severlerin büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Pokemon Detective Pikachu filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Tüm dünyada büyük bir fenomen haline gelen Pokemon, şimdi de live-action filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir dönem ülkemizde de yayınlanan ve büyük ilgi gören Pokemon çizgi filmi bir çocuğun kendisini Pikachu zannederek camdan atması sonrasında yasaklanmıştı.

Yurt dışında hala yeni bölümleri yayınlanmaya devam eden Pokemon, daha önce pek çok defa beyaz perdede de boy göstermişti. Elbette Pokemon’un beyaz perdedeki macerası da çizgi karelerle sınırlıydı. Şimdi ise Pokemon Detective Pikachu ile pokemonlar live-action olarak karşımıza çıkacaklar.

Pokemon filmi için yeni fragman

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 10 Mayıs’ta gösterime girecek olan film için daha önce kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Geçtiğimiz gün merakla beklenen ikinci tanıtım da ortaya çıktı. Yeni yayınlanan tanıtım videosunda Pikachu’nun esprili tarafına tanıklık ediyoruz. Dilerseniz yayınlanan yeni tanıtım videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz.

Film için yayınlanan tanıtım videolarının izlenme oranları bile çok yüksek. Dolayısıyla Pokemon Detective Pikachu 2019’a damga vuran filmlerden biri olacaktır. Hatta yılın en çok izlenen filmi bile olabilir. Tabi ki karşısında Avengers Eng Game gibi dişli bir rakip bulunduğunu da unutmamak gerekiyor. İki filmin de yakın aralıklarla vizyona gireceğini belirtelim. Görünen o ki önümüzdeki üç ay sinema severler açısından hayli hareketli geçecek.

Organize İşler Sazan Sarmalı zirvedeki yerini korudu