Forrest Gump yeniden çekiliyor: Çekimler Türkiye’de yapılacak!

Forrest Gump

Forrest Gump yeniden çekiliyor ve bu defa çekimler Türkiye’de yapılacak. Ancak yeni ismi eskisinden biraz daha farklı olacak. İşte merak edilen tüm detaylar.

Hint sinemasının en ünlü isimlerinden biri olan Aamir Khan, Forrest Gump için yeni bir filmin çekimlerine başladı. Yönetmen ve yapımcı Aamir Khan, 1994 ABD yapımı Forrest Gump’ın uyarlaması olacak Laal Singh Chaddha’nın çekimleri için Türkiye’nin yararına olacak bir karar aldı. Hindistan’da aşırı vaka artışı nedeniyle bu filmin çekimleri ertelenmek zorunda kalınmıştı. Şimdi ise Türkiye’de çekimlerin yapılmasına karar verildi.

Filmin çekimleri Ağustos ayında başlayacak

2017’de yılının Ekim ayında Türkiye’de gösterime giren Süperstar filmi büyük bir dikkat çekmişti. Hatta o dönem Aamir KhanTürkiye’ye bile davet edildi. Yaptığı açıklamalarda ise, ülkenin film sektörü için son derece uygun olduğunu ifade etti. Aamir Khan, çekimleri devam eden yeni filminin kalan kısmını Türkiye’de çekmek istediğini söyledi.

Forrest Gump

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle bu ay Türkiye’ye gelecek olan Hintli aktör, hızlı bir şekilde filmi bitirmeye başlayacak. Hindistan’da ilk başlarda koronavirüs vaka sayısı çok fazla değildi. Ancak son dönemlerde vaka sayılarında ciddi bir artış gerçekleşti. Bu, sadece film sektörünü değil aynı zamanda bütün sektörlerin çok olumsuz etkilenmesine neden oldu.

3 Idiots, Peekay, Ghajini gibi filmlerle tanınan Khan; Türkiye’de de önemli bir seyirci sayısına sahip. Onu destekleyen çok fazla sinemasever var. Sizce onun bu yeni filmi nasıl olacak? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.