Robert Pattinson koronavirüs oldu!

the batman

The Batman filminin çekimleri devam ederken Robert Pattinson koronavirüs kaptı. Çekimler durduruldu.

Yeni Batman filminin çekimleri tüm hızıyla devam ederken beklenmedik bir olay yaşandı. Filmde Batman karakterini canlandıran ünlü oyuncu Robert Pattinson’un koronavirüs testi pozitif çıktı. Pattinson’un testinin pozitif çıkmasının ardından çekimler tekrardan durduruldu.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce gerçekleşen DC etkinliğinde The Batman için ilk tanıtım videosu yayınlanmıştı. Yayınlanan fragmana rağmen filmin yüzde 60’lık kısmının henüz bitmediği belirtilmişti.

Koronavirüs salgını yüzünden çekimleri sıklıkla kesintiye uğrayan filmi bir an önce bitirmek isteyen Warner Bros geçtiğimiz hafta bir kez daha çekimlerin başlamasını talep etmişti.

Robert Pattinson yüzünden The Batman çekimleri durduruldu

Yönetmen ve oyuncular bir araya gelerek çekimleri hızlı bir şekilde bitirmek için kolları sıvadılar. Lakin bu sefer de filmin başrol oyuncusu Pattinson’un testinin pozitif çıkması işleri bozdu.

Şimdi çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Pattinson sağlığına kavuştuğunda çekimler kaldığı yerden devam edecektir. Lakin iyileşme sürecinin yanında 14 günlük karantina döneminin olduğu da unutulmamalı.

Yani The Batman filminin çekimlerinin tekrardan başlaması yine en erken 1 – 2 ayı bulabilir. Öte yandan diğer oyunculara da virüsün bulaşmış olması ihtimali mevcut. Dolayısıyla Pattinson iyileşse bile diğer oyuncuların akıbeti de hayli önemli.

Görünen o ki bu salgın yüzünden sinema sektörünün rahat bir nefes alması pek de olası görünmüyor.

Marvel The New Mutants için bileti kesti