Bir Aamir Khan filmi; Thugs of Hindostan vizyon tarihi

Thugs of Hindostan

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli popüler olan Hint aktör Aamir Khan’ın yeni filmi Thugs of Hindostan yakında ülkemizde de vizyona girecek. İşte konu hakkındaki detaylar.

Ülkemizde Hindistan yapımı filmlere özel bir ilgi var. Bollywood olarak adlandırılan Hindistan sinema sektörü son yıllarda önemli ilerlemeler kaydetti. Hiç şüphesiz bu ilerlemenin baş mimarlarından birisi de ünlü oyuncu Aamir Khan’dı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler bir isim olan Aamir Khan, yakında yeni filmi Thugs of Hindostan ile bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkacak. Şimdiye kadar pek çok filmde başrolde yer alan Khan, son olarak ülkemizde de vizyona giren Superstar filmi ile seyircilerin karşısına çıkmıştı.

Superstar filmi geçtiğimiz sene Ekim ayında vizyona girmiş ve toplamda 162.590 kişi tarafından seyredilmişti.

Aamir Khan’ın yeni filmi vizyona giriyor

Aamir Khan’ın Türkiye’de bu kadar popüler olmasına ve filmlerinin bu kadar sevilmesine karşın Superstar’ın gişede neden bu kadar düşük bir seyirci sayısına ulaştığı ise biraz muamma. Gerçi Superstar’ın ülkemizde vizyona girmeden önce internet üzerinden izlenebiliyor olması, filmin gişe rakamlarını büyük oranda düşürmüş olabilir.

Bu durumu göz önünde bulunduran film şirketleri muhtemelen Thugs of Hindostan’da aynı hataya düşmeyeceklerdir.

Keza Thugs of Hindostan ülkemizde de 30 Kasım’da vizyona girmiş olacak. Filmin ilk gösterim tarihi ise 7 Kasım. Yani film internet üzerinden yayınlanmadan önce ülkemizdeki sinemalarda gösterime girmiş olacak. Bu da filmin gişe başarısını arttıracaktır.