Yeni Daredevil Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

Daredevil Punisher

Netflix’te yayınlanan Daredevil dizisinin devamı niteliğinde olacak yeni Daredevil dizisinin çekimleri tamamlandı. Dizi, MCU’nun parçası olacak.

Netflix’te izleyicilerle buluşan Daredevil dizisi, bugüne kadar çıkan en iyi Marvel dizileri arasında gösteriliyor. Bu yüzden bu dizinin devamı niteliğindeki Daredevil: Born Again’de heyecanla bekleniyor. Daredevil’ın haklarını Netflix’ten geri alan Disney tarafından hayata geçirilen bu yeni Daredevil dizisi, yakında Disney+’ta izleyici ile buluşacak. Üstelik bu kez dizi doğrudan Marvel tarafından hayata geçirildiği için, Marvel Sinematik Evreni’nin içine daha net şekilde entegre edilecek.

Gerek Daredevil’ı kaldığı yerden devam ettirecek olması, gerek MCU’nun bir parçası olacağı için heyecanla beklenen yeni Daredevil dizisinden beklenen haber geldi. Kamera arkasında yaşanan sorunlar sebebiyle birkaç kez durup yeniden başlanan çekimler, nihayet tamamlandı.

yeni daredevil dizisi

Yeni Daredevil dizisinde sevilen karaktere bir kez daha Charlie Cox hayat veriyor. Deborah Ann Wol ve Elden Henson’ın da Karen Page ve Foggy rollerinde geri döneceği dizide Punisher ve Wilson Fisk (Kingpin) gibi karakterler de önemli bir rol oynayacak. Üstelik bu karakterlere de orijinal dizideki isimler hayat veriyor.

Dizinin çekimleri artık tamamlandığı için sıra post-prodüksiyona geldi. Bu post-prodüksiyon süreci genelde aylarca sürdüğü için diziyi 2025’ten önce görmemiz zor görünüyor. Disney+’ı Marvel’sı bırakmak istemeyen Disney, bu projeyi mümkün olan en kısa sürede ekrana getirmek isteyecektir. Bu yüzden yayın tarihi olarak 2024 sonu da imkansız değil.

Apple Robot Üretip Satmayı Planlıyor