Trendyol yeni hizmeti duyuruldu: Market alışverişleri internetten yapılabilecek

Trendyol

Türkiye’nin en çok kullanılan e-ticaret sitelerinden Trendyol yeni hizmeti duyuruldu. Bu yeni hizmet ile birlikte, Hızlı Market isimli bir sistem hayatımıza giriyor. 

Büyük tartışmaların merkezinde olmayı başaran Trendyol, yeni hizmeti ile birlikte daha fazla konuşulacak. Milyonlarca çeşit ürünü tüketicilere hızlı bir şekilde sunması ile bilinen bu firma, Türkiye’nin en büyüğü olarak görülüyor. Ancak yine de market konusunda biraz geri planda kalıyordu. Şimdi bunu tamamen telafi edebilecek.

Trendyol hizmetleri yavaş yavaş genişletiliyor

Dünya genelinde salgıların giderek artması ile birlikte, elektronik ticaret çok ciddi bir seviyeye ulaştı. Bu pastadan pay almak isteyen neredeyse tüm firmalar sürekli yeni ürünler ortaya koyuyor. Ayrıca farklı hizmetlerin de devreye girdiği biliniyor. Bunun en güzel örneği kısa bir süre içerisinde Trendyol ile görülebilecek.

Trendyol yeni hizmeti

Hızlı market özelliği için bazı lokasyonlardaki market zincirleriyle iş birliğine giden şirket, böylece hizmet ağını olabildiğince genişletmeye çalışıyor. Trendyol’un anlaştığı market zincirlerine yakın bir lokasyonda yaşayan kişiler, bunu çok rahat bir şekilde kullanabilir. 20 TL ve üzerindeki alışverişlerde sadece 3,99 TL’lik teslimat ücreti alınacak. Böylece kullanıcılar büyük ölçüde harcama yapmaktan korunacak.

Türkiyenin en büyük e-ticaret şirketlerinden Trendyol’un Hızlı Market özelliği, 09:30-21:30 saatleri arasında kullanılabilecek. Hızlı market özelliğini kullanarak, ilgili mağazaların stoklarında olan tüm ürünlere ulaşmak sadece dakikalar içerisinde gerçekleşebilir. Sizce Trendyol tarafından verilecek bu hizmet ne tür sonuçlar doğuracak? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.