Final Fantasy XIV Online Endwalker, 23 Kasım’da geliyor

Final Fantasy XIV Online için dördüncü genişleme paketi Endwalker 23 Kasım’da çıkıyor. Square Enix, yönetmen Naoki Yoshida’nın genişlemenin artık ön sipariş verilebileceğini duyurduğu Digital Fan Festival 2021’de çıkış tarihini açıkladı.

Oyun devi, ilk olarak Endwalker’ın Şubat ayında PS5 beta için bir etkinlik sırasında bu sonbaharda çıkacağını açıkladı. Şimdi, nihayet kesin bir çıkış tarihimiz var. Square Enix’in festivalde ilk kez sahneye koyduğu Masayoshi Soken (FFXIV’in baş bestecisi) tarafından bestelenen yeni bir tema şarkısının yer aldığı tam bir sinema fragmanı da geldi.

Square Enix ayrıca, etkinlikte Final Fantasy XIV Online Endwalker ile tanıtılacak olan ikinci işi açıkladı. Tırpan kullanan “Repear“, yakın dövüşte savaşırken yakın dövüş saldırılarıyla hasar verebilir ve avatarları çağırabilir hale gelecek. Ayrıca şirket, erkek Viera’nın oynanabilir yeni bir ırk olarak ekleneceğini duyurdu ve hayranlara bekleyebilecekleri diğer tüm yeni içerikler hakkında bilgi verdi. Oyunda keşfedilecek yeni şehirler, bölgeler ve kasabalar, karşılaşılacak yeni kabileler ve üstesinden gelinmesi gereken yeni tehditler var.

Final Fantasy XIV Online Endwalker, 23 Kasım'da geliyor

Endwalker artık Square Enix’in web sitesinden, PlayStation Store’dan ve Steam’den ön sipariş verilebilir. Genişletme için ön sipariş veren oyuncular, geçici olarak 19 Kasım’da yapılması planlanan erken erişime sahip olacaklar. Son olarak, sanat baskıları, bir paladin figürü, bir peluş ve bir rozet dahil olmak üzere fiziksel ürünler içeren bir koleksiyon kutusu, yalnızca Square Enix mağazasından satın alınacak ve fiyatı 140 $ olacak.

Tam kapanma işe yaramadı iddiaları gündeme bomba gibi düştü: Bilim insanları açıkladı