TP-Link M7000 4G LTE Mobile Wi-Fi ile gezici kablosuz ağınızı oluşturun

gu7i

#İŞBİRLİĞİ

TP-link, pek çok farklı alanda hazırladığı çözümlerle teknoloji severlerin beğenisini kazanan bir marka. Kablosuz ağ çözümlerinden ev elektroniğine kadar pek çok farklı noktada, genellikle de “ufak boyutlar ve yüksek performanslı” ürünlerle karşımıza çıkıyor. Bu yazımızda bahsedeceğimiz ürün ise, TP-Link M7000 4G LTE Mobile Wi-Fi. Yani taşınabilir bir Wi-Fi cihazı.

TP-Link M7000 4G LTE Mobile Wi-Fi, özellikle “sıklıkla seyahat eden” kullanıcıları hedefleyen bir ürün. Ufak boyutları sayesinde cebinizde bile rahatlıkla taşıyabileceğiniz ürün, bir adet sim kart slotuna sahip. Bu sayede mobil bağlantı kaynağı oluşturabilir ve sonrasında da birden fazla cihaza kablosuz internet ağı sağlayabilirsiniz.

TP-Link M7000 4G LTE Mobile Wi-Fi ile gezici kablosuz ağınızı oluşturun

Ürünümüz, dahili antenlere sahip. Bu sayede tasarımında can sıkıcı çıkıntılar mevcut değil. Öte yandan, çekim kalitesinin de iyi olduğunu belirtmeliyiz. Cihazın üzerine baktığımızda, şarj için bir adet USB bağlantı noktası barındırdığını görüyoruz. Ek olarak, güç ve reset tuşu da sunuluyor. Led bildirimler ise, üç farklı önemli noktayı ifade ediyor:

Wi-Fi bağlantı durumu,
İnternet bağlantı durumu,
Pil kapasitesi.

Android ya da iOS cihazınızda kolay kullanım için tpMiFi uygulamasını indirip kurmanızı öneririz. Böylelikle ağa bağlanacak cihazları ve kullanılabilir data/hız limitleri gibi detayları da belirleyebiliyorsunuz.

TP-Link M7000 4G LTE Mobile Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n kablosuz standartları destekliyor. Ayrıca, 4G LTE desteği olduğunu da hatırlatalım. Yani saniyede 300MB’a kadar veri hızına erişmeniz mümkün. İster yurt içi isterseniz de yurt dışı kullanım için tercih edin. Pek çok ülke için destek sunuluyor. WPA-PSK/WPA2-PSK ve Wireless MAC Filtering gibi özellikler sayesinde de kablosuz bağlantı güvenliğini elden bırakmıyorsunuz.

Ayrıca, ürünün aynı anda 10 cihaza kadar bağlantı sunabildiğini de söylemeliyiz. Bir PC, bir tablet, bir akıllı telefon gibi. Tabii bu tip durumlarda bağlantı hızında düşüşler yaşanabilir.

TP-Link M7000 4G LTE Mobile Wi-Fi ile gezici kablosuz ağınızı oluşturun

Ürünümüz, 2000mAh pille geliyor ve kolaylıkla şarj edilebiliyor. Cihaz, gündelik kullanımda 8 saate varan performans sunuyor, ki bu da oldukça iyi bir değer. Diyelim ki hava alanındasınız ve dizüstü PC’niz üzerinden işlemlerinizi halletmeniz gerekiyor. TP-Link’in bu cihazıyla kablosuz internet bağlantısı çekebilir ve deyim yerindeyse PC’nizin şarjı bitene kadar kullanım sağlayabilirsiniz.

Ya da bir doğa yürüyüşünde olduğunuzu düşünün. Tabii ki şehir içi kullanıma kıyasla bağlantıda performans sorunları yaşanabilir, ama öte yandan, elektrik kaynağına ihtiyaç duymadan da işlemlerinizi halledebilirsiniz. Çekiğiniz doğa fotoğraflarını sosyal medyada paylaşabilir ya da rotanızı belirlemek için harita detaylarını inceleyebilirsiniz.

TP-Link M7000 Wi-Fi, ülkemizde 510 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.
“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Oppo Enco Air gerçek kablosuz kulaklık incelemesi