Final Fantasy XIV Ses Sanatçısı Ölü Bulundu!

final fantasy

Square Enix’in efsanevi Final Fantasy XIV yapımında, Yuguri karakterine sesiyle hayat veren ve İngiliz TV serisi EastEnders’de de yer alan Sian Blake, 6 Ocak 2016’da Londta’da ölü bulundu. Polis, cinayet şüphesi üzerine büyük çaplı bir arama başlattı.

Oyun dünyasının aranan sesleri arasında yer alan; Final Fantasy XIV ve Siberia’da seslendirme yapmasının yanı sıra Skins, Eastenders, The Doctors, The Last Detective, Casualty, The Bill gibi yapımlarda da rol üstlenen Sian Blake, Londra’da bir caddede ölü bulundu.

Sian Blake 43 yaşındaydı ve 4 ile 8 yaşlarında iki çocuğa sahipti. Maalesef çocukları da, Sian Blake’in cesedinin yanında ölü bulundu.

2988352 blake
Sian Blake ve genç oğlu

Polis sözcüsü, söz konusu ölümlerin “boyun ve baş bölgesinde oluşan kült travmalar” neticesinde oluştuğunu bildirdi. Yetkililer şimdi, Sian Blake’in hayat arkadaşı Arthur Simpson-Kent’in peşine düştü. Yetkililere göre, üç cinayette de “kasıtlı saklama izleri” gözlendi. Yetkililer, söz konusu cesetlerin Arthur Simpson-Kent’in Londra’daki başka bir mülkünün arka bahçesine gömüldüğünü vurguladı.

Sian Blake ve iki çocuğu, son olarak 13 Aralık 2015’te sağ görülmüştü. BBC, en büyük şüpheli Arthur Simpson-Kent’in Gana’ya kaçtığını ve an itibariyle Gana’da bulunduğunu doğruladı.

Zanlı Arthur Simpson-Kent 48 yaşında ve üçlü cinayetle suçlanan bir çifte vatandaş. Yetkililere göre; Arthur Simpson-Kent, tam da sevgilisinin ölümünden bir gün sonra Gana’ya gitmiş.

Maktulün kız kardeşi Ava Blake, kısa süre önce Arthur Simpson-Kent’den, kardeşini rahat bırakmasını istediğini iddia etti.