Square Enix Yeni Sürpriz Peşinde!

Square Enix Yeni Surpriz Pesinde

Final Fantasy’nin geliştiricisi Square Enix, bu mali yılda oyunculara birçok sürpriz yapacak gibi görünyor.

Square Enix’in yönetim kurulu başkanı Yosuke Matsuda tarafından yapılan açıklamalar oyunculara heyecanlandırdı.

Square Enix Yeni Surpriz Pesinde!

Başarılı oyun stüdyosunun yönetim kurulu başkanı Yosuke Matsuda, 2015 mali yılı için şirketin planının ‘bol bol sürpriz yapmak’ olduğunu açıkladı. Nikkei’ye verdiği röportajında, “2015 mali yılı için hem ülke içinde hem ülke dışında pek çok üst düzey oyunumuz olduğunu düşünüyorum,” ifadelerine yer veren Matsuda, Final Fantasy 15’in şirketin bu yıl çıkaracağı JRPG planlarının sadece başlangıcı olduğunu da ekledi.

Küçük bir sürprizimiz de olacak, ev konsolları için bir JRPG” diyerek müjde veren Matsuda detay vermekten kaçındı. Ancak Final Fantasy haricinde bir JRPG ve ev konsolları güzel bir kombin olarak görülüyor. Özellikle Wii U dışındaki konsolların JRPG kıtlığına iyi geleceği düşünülüyor. Konuşmasından anlaşılanlara göre sadece tek konsola değil, çoklu platform olarak çıkacak yeni projeleri.

JRPG’ler dışında çok sayıda üst düzey oyunun 2015 yılı içinde oyuncuların beğenisine sunulacağını belirten Matsuda, hem Japonya’daki hem de Batı’daki stüdyoların 2015 yılı için güzel oyunlar çıkaracağının altını çizdi.

Square Enix bakalım bizler için ne gibi sürprizler hazırlıyor.

Google Yapmadı, Yandex Unutmadı!