FED kararına rağmen kripto paralar yükseliyor!

Bitcoin boğa koşusu BTC

FED’in faiz artırımı sonrasında kripto paralarda ufak çaplı düşüşler bekleniyordu. Fakat başta BTC olmak üzere kripto paralarda ufak çaplı artışlar meydana geldi.

FED kararına rağmen kripto paralar yükseliyor! Son dönemde kripto para piyasasında önemli bir yükseliş söz konusu değil. En son önemli yükselişi Mayıs ayında görmüştük. Mayıs ayı sonrasında ise piyasalar önemli oranda durulmuştu. Hatta büyük bir düşüş yaşanmış ve başta BTC olmak üzere pek çok kripto para yüzde 50 oranında değer kaybetmişti.

Şimdilerde ise Bitcoin dahil hemen hemen tüm altcoinler öyle ya da böyle değer kazandı. Geçtiğimiz günlerde BTC 42 bin doları görerek son zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

42 bin dolar seviyesinden sonra ufak bir geri çekilme yaşayan Bitcoin hala güçlü duruşunu devam ettiriyor.

Kripto para

FED kararına rağmen kripto paralar yükseliyor!

En büyük altcoin olan Ethereum’da da benzer bir tablo söz konusu. Mayıs ayından sonra ilk kez 4000 doların üzerine çıkan ETH yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Elbette ETH’den beklentiler çok daha yüksek olduğu için bu seviyeler şimdilik kimseleri tatmin etmiyor. ETH’de beklenen seviyelerin gelip gelmeyeceği ise farklı bir soru işareti.

Peki kripto varlıklardaki bu artış devam edecek mi? Bunu kestirmek gerçekten güç. Çünkü tablo analizi yaparak kripto paraların geleceğine dair tahminlerde bulunmak çok doğru değil. Zaten bu tahminler de çoğu zaman tutmuyor.

Mercedes-Benz, TruckTraining 2.0” uygulamasını kullanıma sundu