FC 25’in Lansman Fragmanı Efsane Futbolcuları Bir Araya Getirdi

FC 25

EA Sports FC 25, dün erken erişime açıldı. Merakla beklenen oyunun lansmanı vesilesiyle, efsane oyuncuları bir araya getiren yeni bir fragman yayınlandı.

EA Sports, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni bir futbol oyununu oyunseverlerle buluşturuyor. Merakla beklenen EA Sports FC 25, dün erken erişime açıldı. EA Sports, oyunun lansmanını kutlamak için yeni bir fragman yayınladı. Bu yeni fragman, oyunun kapağında da yer alan efsane futbolcuları bir araya getiriyor. Buffon, Zidane, Beckham gibi ünlü isimleri görme şansı yakaladığımız fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Yıllarca FIFA adı altında çıktıktan sonra geçtiğimiz yıl radikal bir değişiklik yaparak EA Sports FC adına geçiş yapan bu seri, bu yıl da EA Sports FC 25 adıyla oyunseverlerin karşısına çıktı. Dün erken erişime açılan FC 25’in tam sürümü 27 Eylül’de çıkacak.

Rush modunda oyuncular daha ufak bir sahada 5’e 5 maç yapacak. Kaleci her zaman yapay zeka tarafından kontrol ediliyor. Ancak sahadaki sekiz oyuncunun sekizi birden oyuncular tarafından kontrol edilebilecek. Yani kaleciler hariç, herkes bir kişiyi kontrol ederek 5 x 5 maç yapılabilecek. Öte yandan Rush maçları, kariyer modunun genç akademisi gibi farklı modlara da entegre edilecek.

fc 25 2

EA Sports FC 25’teki en büyük değişiklik, EA Sports’un FC IQ adını verdiği özellik olacak. Geçtiğimiz yıl seriye eklenen oyun tarzları, FC IQ ile özelleştirilebilecek. İsteyen yine Gegenpress ya da Tiki Taka gibi önceden belirlenmiş taktiklerle oynayabilecek. Ancak FC IQ, oyuncuların taktiklerini istedikleri gibi modifiye etmelerine olanak sağlayacak. Örneğin artık oyunda LB ve LWB gibi iki ayrı pozisyon bulunmayacak. Sol bek için sadece LB seçeneği olacak. Ancak oyuncular bu sol bekin hücum ağırlıklı mı yoksa defans ağırlıklı mı oynayacağını kendileri belirleyebilecek. Aynı şekilde bir CAM’nin aynı atak orta saha oyuncusunun bir gölge santrafor mu yoksa bir 10 numaramı olduğu seçilebilecek ve bu oynanışa doğrudan etki edecek.

Bu yıl FC serisine Rush adı verilen yeni bir mod eklenecek. Rush modunda oyuncular daha ufak bir sahada 5’e 5 maç yapacak. Kaleci her zaman yapay zeka tarafından kontrol ediliyor. Ancak sahadaki sekiz oyuncunun sekizi birden oyuncular tarafından kontrol edilebilecek. Yani kaleciler hariç, herkes bir kişiyi kontrol ederek 5 x 5 maç yapılabilecek. Öte yandan Rush maçları, kariyer modunun genç akademisi gibi farklı modlara da entegre edilecek.

Huawei Mate XT Üretimine Hız Verildi