EA Sports FC 25’in Kapağında İngiliz Yıldız Olacak

EA Sports FC 24

Eylül ayında oyunseverlerle buluşacak olan EA Sports FC 25 oyununun kapağında yer alacak isim belli oldu. Bu yıl kapakta bir İngiliz yıldız olacak.

Artık temmuz ayına girmemizle birlikte, EA Sports’un bu yılki futbol oyununa dair ilk haberleri de duymaya başladık. Yıllarca FIFA adı altında çıktıktan sonra geçtiğimiz yıl radikal bir değişiklik yaparak EA Sports FC adına geçiş yapan bu seri, bu yıl da EA Sports FC 25 ile oyunseverlerin karşısına çıkacak. Bu oyun için tanıtım çalışmalarına başlayan EA Sports, FC 25’in kapağında yer alacak ismi açıkladı.

Geçtiğimiz yıl çıkan EA Sports FC 24’ün kapağında Manchester City’nin Norveçli yıldızı Erling Haaland vardı. Ancak bu yıl kapak yıldızı Haaland olmayacak. Onun yerini alacak ise geçtiğimiz yıl Real Madrid formasıyla sezona damga vuran futbolculardan biri olan Jude Bellingham olacak.

EA Sports FC 25

Şu sıralar da Euro 2024’te adından övgüyle söz ettiren Bellingham, bu yıl Ballor D’or’un da en büyük adaylarından biri. Bu yüzden EA Sports’un yeni FC oyununun kapağı için onu seçmiş olması çok da şaşırtıcı değil.

Öte yandan oyunun Ultimate Edition versiyonun kapağında yer alacak isimler de belli oldu. Futbol efsanelerine de yer verilecek olan bu kapaktaki isimler Gianluigi Buffon, Aitana Bonmatí, Jude Bellingham, Zinedine Zidane ve David Beckham olacak.

EA Sports FC 25’in eylül ayının son haftasında çıkması bekleniyor. Ancak EA Sports henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Gerçi o açıklamanın önümüzdeki birkaç hafta içinde gelmesi bekleniyor.

iQOO Neo9S Pro+ Piyasaya Sürüldü