Fallout 4’te Zombi Kıyameti Başladı

fallot 3

Mod yapımcıları Fallout 4 için birbirinden dikkat çekici modlar geliştirmeye devam ediyor. Oyun için Fallout New Hampshire adında büyük bir mod yayınlandı. Bu modun ana merkezinde zombiler var.

Geçtiğimiz ay Fallout 4 için zombi kıyametini konu alan Fallout: Vermont adında bir mod yayınlandı. Bu modun geliştiricisi Yogibird111 şimdi de Vermont’un devamı olan Fallout New Hampshire adında başka bir mod daha çıkardı. Zombi temalı olan New Hampshire’da oyuncular garip bir tarikatı araştırıp, uğursuz komployu ortaya çıkarmaya çalışıyor. Far Cry 5, The Forest ve Die Young gibi oyunlardan esintiler taşıyan modda, yeni yerler, yaratıklar ve NPC’ler bulunuyor. Yogibird111 moddaki tüm NPC’leri seslendirmek için yapay zekadan yararlandı. Böylece oyuncular 50’den fazla NPC’le konuşabiliyor.

Fallout 4

Modu merak eden ve oynamak isteyen varsa ücretsiz olarak buradan indirebilir. Mod için Fallout 4 Far Harbor DLC’sinin de gerekli olduğunu belirtelim. Eğer bu DLC yoksa mod çalışmıyor. New Hampshire’a gitmek için Sanctuary’nin kuzeyindeki tüneli takip etmek gerekiyor.

Hazır Fallout’tan bahsetmişken 5. oyuna da değinmeden geçmeyelim. Rivayet edilene göre Bethesda, Fallout 5’in geliştirme aşamasını hızlandırmak istemiş ve bunun için küçük çaplı bir ekip toplamış. Bu ekibin oyunun erken aşamasında ilerleme sağladığı ileri sürülüyor. Kaynak Bethesda’nın Fallout 5’i beklenenden daha önce piyasaya çıkarmak için planlarında ufak bir değişiklik yaptığını belirtiyor. Rapor içeriğinde planlarda neden değişiklik olduğu konusunda detay yok. Belki Microsoft tarafından gelen bir istek olabilir.

Bazı Tüketiciler iPhone 16 Pro’ya Ekim Ayında Kavuşacak