Fallout London Süresiz Ertelendi

fallout

Fallout 4’ü baştan sona değiştirecek olan Fallout London modu için kötü haber geldi.

Fallout London, Fallout serisinin merakla beklenen en kapsamlı modlarından biri. London modu Team FOLON adında büyük bir ekip tarafından senelerdir geliştiriliyor. Seslendirme kadrosunda ünlü isimler bile yer aldı. Mod ekibindeki bazı kişiler Bethesda tarafından da işe alındı. Modla ilgili her şey güzel ilerlerken, kötü haber de geldi. Önümüzdeki hafta çıkması beklenen Fallout London süresiz olarak ertelendiği açıklandı. Bunun sebebi ise Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesinden kaynaklanıyor. Team FOLON çalışmalarının kırılgan bir hale geldiğini belirtti.

Fallout London

Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesinin yüzlerce modda sorunlar çıkaracağına dair beklentiler var. Bunun en büyük nedeni ise güncellemenin Fallout 4 Script Extender’a (Kısaca F4SE) yapacağı etkiden kaynaklanıyor. F4SE, mod geliştiriciler için temel bir kaynak diyebiliriz. Birçok mod F4SE’den yararlanıyor. Güncellemenin F4SE’de neler yapacağını ise çıktığında göreceğiz.

Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesi birkaç kere ertelendi. Bethesda yaptığı açıklamada dev güncellemenin 25 Nisan’da çıkacağını doğruladı. Ayrıca Bethesda’nın Team FOLON’la da hiç iletişime geçmediği söyleniyor. Ancak FOLON ekibi de bir yandan eleştiriliyor. Ekibin yeni nesil güncellemedeki değişiklikleri öngörmesi gerektiği savunuluyor. Bu arada Fallout London, modlar için bir numaralı depo olan Nexus Mods’ta da yer almayacak. Bunun nedeni modun dosya boyutundan kaynaklanıyor. London modu ileride GOG üzerinden yayınlanacak.

iOS 18’deki Yapay Zeka Özellikleri Cihaz Üzerinde Çalışacak