Bitcoin etkinliği Musk spekülasyonlarına maruz kaldı: Yeni bir skandal yaşanabilir

Teknoloji sayesinde çok zengin olan insanlar

Jack Dorsey tarafından organize edilmeye çalışılan Bitcoin etkinliği Musk spekülasyonlarına maruz kalıyor. Dorsey onun hamlelerini zekice geri çevirdi. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformları içerisinde yer alan Twitter, kripto paraları büyük bir şevkle destekleyen bir CEO’ya sahip. Jack Dorsey dünyada kripto paralara en fazla destekleyen kişiler içerisinde yer alıyor. Onun tarafından düzenlenmek istenen Bitcoin etkinliği Twitter platformunda gündem oldu.

Bitcoin ile ilgili yaptığı manipülasyon açıklamalarıyla bilinen Musk, yine işin içine karıştı. Kendisi Bitcoin ile ilgili çok fazla manipülatif açıklama yapıyor. Bu seferki açıklaması ise kafa karışıklığı ile ilgiliydi. Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto paralar hakkında pek emin olmadığını söylüyor.

Bitcoin etkinliği Musk spekülasyonlarına maruz kalacak gibi görünüyor

Dünyanın en büyük finansal devrimlerinden bir tanesi olarak bilinen Bitcoin devasa bir market hacmine ulaştı. Ancak Musk gibi tanınmış bazı isimlerin olumsuz açıklamalar yapması ile birlikte sert düşüş yaşadı. Jack Dorsey ise bu düşüşün ardından yeniden yükseliş aşaması için bazı aktivitelere yer veriyor.

Bitcoin etkinliği Musk spekülasyonlarına

21 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlik ile birlikte kripto paraların değeri yükselebilir. Jack Dorsey tarafından düzenlenecek bu etkinlik Twitter üzerinden yapılan açıklama ile herkese duyuruldu. Yaptığı duyurunun hemen altına Musk bazı cevaplar verdi. Burada Bitcurious ifadesini kullandı. Böylece kripto paralar hakkında soru işaretine sahip olduğunu göstermiş oldu.

Elon Musk BTC yerine Cardano’yu seçmeli

Bicurious ifadesi kendisinden emin olmayan kişiler için kullanılıyor. Musk bunu Bitcurious olarak değiştirdi ve böylece kripto paralar hakkında tartışmak istediğini göstermiş oldu. Bunun üzerine Twitter CEO’su onu etkinliğe davet etti. Musk bu daveti kabul etti. Herkes 21 Temmuzda yapılacak etkinliğe kenetlendi.