Ethereum 3500 doları aştı! Yeni ATH gelir mi?

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Uzun süredir 3000 dolar ile 3300 dolar arasında sıkışıp kalan Ethereum sonunda 3500 dolar bandını aşmayı başardı. Peki bu direnç noktasının ardından yeni bir rekor gelir mi? İşte konuya ilişkin detaylar.

Ethereum 3500 doları aştı! Yeni ATH gelir mi? Hatırlanacağı üzere Ethereum geçtiğimiz Mayıs ayında 4300 dolar seviyesine kadar yükselmiş ve önemli bir rekora imza atmıştı. Kripto para piyasasında yaşanan büyük düşüş ile birlikte Ethereum fiyatı da 1700 dolara kadar çekilmişti.

Sonrasında sağlam bir toparlanma yaşayan Ethereum, 2000 dolar barajını aşarak 3000 dolar seviyesine dayanmıştı.

Ağustos ayında gerçekleşen ETH 2.0 güncellemesi ile birlikte Ethereum fiyatı 3000 doları aşarak 3300 dolar seviyesine kadar çıkmıştı.

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin

Ethereum 3500 doları aştı! Yeni ATH gelir mi?

Bu seviyelerde uzun bir süre takılı kalan ve inişli çıkışı çizgisi ile yatırımcıların kafasında soru işaretleri oluşturan Ethereum, nihayet 3500 dolar bandını aşarak önemli bir başarıya imza attı. Peki bu aşamadan sonra 4000 dolar bandı aşılır ve yeni bir rekor gelir mi?

Bazı analistler Ethereum’un bu yıl içerisinde yeni bir rekora imza atacağını düşünüyor. Bazıları ise bunun tam tersi olarak Ethereum’un bu seviyelerden yukarı gitmesinin zor olduğunu savunuyorlar.

Sonuç olarak bu konuda net bir şey söylemek pek de mümkün değil. Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Oppo katlanabilir telefonunu LTPO ekranla piyasaya sürecek