Nubia Red Magic 6S Pro eşsiz bir özellikle gelecek

Nubia Red Magic 6S Pro eşsiz bir özellikle

Oyun odaklı telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. Üstelik Nubia imzalı Red Magic 6S Pro’nun şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir özellikle geleceği söyleniyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Nubia Red Magic 6S Pro eşsiz bir özellikle gelecek. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan ZTE, yan markalarıyla da güzel işler çıkartıyor. ZTE’nin yan markalarından birisi de genel olarak oyun odaklı telefonlarla dikkat çeken Nubia.

Nubia önümüzdeki günlerde yeni modeli Red Magic 6S Pro’yu tanıtacak. Telefonun çıkmasına yaklaşık olarak 5 gün olmasına rağmen tüm özellikleri netleşti diyebiliriz.

Nubia Red Magic 6S Pro eşsiz bir özellikle gelecek

Nubia’nın yeni modeli güç anlamında amiral gemisi sınıfındaki cihazlarda çok da farklı olmayacak. Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 888+ yonga setiyle gelecek olan telefon 6.8 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. 1080p çözünürlüğündeki bu ekranın yenileme hızı ise ortalama olarak 165Hz.

Nubia Red Magic 6S Pro eşsiz bir özellikle

Aktif bir soğutma sistemine sahip olacak cihazın içerisinde ufak fanlar bulunacak. Yani Red Magic 6S Pro’nun bu anlamda mini bir oyun bilgisayarı tarzında mimariye sahip olacağını söyleyebiliriz.

Nubia, oyun deneyimini bir tık daha arttırabilmek için özel bir teknoloji kullanacak. Böylece dokunmatik panelde basış hissiyatı daha anlamlı bir hal alacak. Bu teknolojinin oyunlara nasıl yansıyacağını şimdilik kestirmek güç. Sonuçta daha önce böyle bir teknoloji ile karşılaşmamıştık.

Uygun fiyatlı Tecno Spark 8 satışa çıktı