Oppo katlanabilir telefonunu LTPO ekranla piyasaya sürecek

Oppo da otomobil üretecek

Oppo, Samsung’un Z Fold 3 akıllı telefonuyla rekabet etmeye hazır gibi gözüküyor. Son gelen haberlere göre firma yeni telefonu için çalışmalarını bitirmek üzere.

Daha önce söylendiği gibi, Oppo’nun yakında yeni bir katlanabilir akıllı telefon piyasaya sürmesi bekleniyor ve gelişi beklenenden daha yakın görünüyor. Teknoloji analistlerine göre, isimsiz Oppo katlanabilir telefon, düşük sıcaklıkta polikristal oksit (LTPO)  ekrana sahip olacak. Akıllı telefon kutudan ColorOS 12 ile çıkacak ve altında Android 12 olması bekleniyor. Ne yazık ki, özellikleri hakkında ortaya çıkaracak başka bir şey yok. Ancak, katlanabilir akıllı telefonun piyasaya sürülmesinin çok uzun sürmeyeceği söyleniyor.

Oppo katlanabilir telefonunu LTPO ekranla piyasaya sürecek

Bunun dışında akıllı telefon gerçekten de pazardaki tüketiciler için cazip bir katlanabilir seçenek olacak. Cihazın amiral gemisi sınıfı özelliklere sahip olmasını bekliyoruz. Qualcomm Snapdragon 888 SoC tarafından desteklenebilir ve birden fazla ekrana sahip olabilir. Akıllı telefonun ayrıca masaya iyi bir kamera donanımı getirmesi bekleniyor.

Oppo’nun katlanabilir telefonuyla ilgili raporların ilgi çekmeye başladığı göz önüne alındığında, akıllı telefonun önümüzdeki aylarda resmiyet kazanacağını tahmin ediyoruz.

Ayrıca paylaşılan bilgilere göre Oppo, popüler N serisini piyasaya geri getirmek için görüşmelerde bulunuyor. Uzun zaman önce, dönen kameralara sahip yenilikçi Oppo N1 akıllı telefonu görmüştük. Söylentilere göre detaylara inanılırsa Oppo, yenilenen N serisini Find ve Reno serisi akıllı telefonlar arasına yerleştirebilir.

Galaxy S22 serisi Kasım ayında seri üretime geçecek