Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store

Epic Games, her hafta yeni bir oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Şu ana kadar bu strateji sayesinde çok sayıda oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, şu sıralar her hafta yeni bir oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Epic’in bu hafta kullanıcılarına ücretsiz olarak vereceği oyun belli olurken, önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da şimdiden paylaşıldı.

elder scrolls online 2

13 Temmuz’da Epic Games Store’da ücretsiz hale gelen oyun Train Valley 2 oldu. Normalde 115 TL’ye satılan Train Valley 2’yi 21 Temmuz’a kadar Epic üzerinden ücretsiz olarak edinen oyunseverler, kalıcı olarak oyunun sahibi olacaklar ve istedikleri zaman oynayabilecekler. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunu 21 Temmuz’dan önce kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Çünkü bu tarihten sonra Train Valley 2 yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacak.

21 Temmuz’da Train Valley 2’nin yerini alacak oyunlar da şimdiden belli oldu. Bu hafta kullanıcılarına bir oyunu ücretsiz olarak sunan Epic, önümüzdeki hafta ise iki oyunu ücretsiz olarak verecek. Bu iki oyun Murder by Numbers ve The Elder Scrolls Online olacak.

Honor Magic V2 tanıtıldı: Bugüne kadarki en ince katlanabilir telefon