The Last of Us 2. sezonda önemli bir değişikliğe gidiyor

The Last of Us 2. sezon

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni kazanan The Last of Us 2. sezonda önemli bir değişikliğe imza atacak.

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan The Last of Us’ın uzun süredir heyecanla beklenen dizi uyarlaması, 15 Ocak’ta izleyici ile buluştu. Bugüne kadar pek çok başarılı işe imza atan HBO kanalının hazırladığı dizi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Oyunun hayranlarını da memnun ederek bir nevi zoru başardı.

İzlenme rakamlarıyla HBO’nun son yıllardaki en başarılı işine dönüşen The Last of Us dizisi, geçtiğimiz günlerde 24 Emmy adaylığı kazanarak bu başarısını daha da taçlandırdı. Emmy adaylıklarının açıklanmasından kısa bir süre sonra ise dizinin geleceğine dair önemli detaylar paylaşıldı. Basın mensupları ile bir araya gelen dizinin yaratıcısı Craig Mazin, The Last of Us 2. sezon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

The Last of Us yaratıcıları iyi haberleri duyurdu

Bildiğiniz gibi dizinin ilk sezonu uyarlandığı oyunu, yani ilk The Last of Us oyununu neredeyse birebir ekrana uyarlamıştı. Elbette dizi için bazı değişiklikler yapılmış olsa da, hikayenin tamamına baktığımızda ilk sezon ilk oyunun hikayesini ekrana taşımıştı. Ancak Craig Mazin’in açıklamaları The Last of Us 2. sezonda işlerin değişeceğini gösteriyor. Çünkü her ne kadar ilk oyun tek bir sezona uyarlanmış olsa da ikinci oyun için aynı şey yapılmayacak. Mazin’in açıklamalarına bakılırsa The Last of Us Part II’nun hikayesi 2. ve 3. sezonlara yayılacak. Mazin, eğer dizi iptal edilmezse kesinlikle bir üçüncü sezon olacağını söyleyerek, hikayeyi üç sezona yayacaklarını paylaştı.

Öte yandan oyun tarafında da The Last of Us 3 sesleri yükselmiş durumda. Oyunun yazarları ile sürekli iletişim halinde olan dizi ekibi, üçüncü oyun için hazırlanan hikayeden bazı unsurları da önceden diziye dahil edebilir.

The Last of Us 2. sezonun 2024’e ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak son dönemde Hollywood’u altüst eden senarist grevi yüzünden dizinin 2025’e sarkma ihtimali epey yükseldi. Ancak Mazin hala diziyi 2024’e yetiştirme umutları olduğunu söylüyor.

Honor Magic V2 tanıtıldı: Bugüne kadarki en ince katlanabilir telefon