Epic Games’te haftanın ücretsizleri oyunları belli oldu

Epic Games Store

Her hafta ücretsiz oyunlar veren Epic Games’te bu hafta ücretsiz olacak oyunlar da belli oldu. Epic bu hafta iki oyunu ücretsiz veriyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Bu trendi bu hafta da devam ettiren Epic Games, 12 Ekim’den itibaren oyunculara ücretsiz olarak sunacağı yeni oyunları da açıkladı.

5 Ekim’de ücretsiz hale getirilen Godlike Burger, 12 Ekim’den itibaren yerine iki yeni oyuna bırakacak. Bu iki yeni oyun Blazing Sails ve Q.U.B.E. Ultimate Bundle olacak.

qube

Şu anda Steam’de 69 TL’ye satılan Blazing Sails’in tanıtım yazısı şöyle:

Hızlı PvP korsan oyunu Blazing Sails’de hayatta kalmak için savaş! Eşsiz korsanını ve gemini yarat. Güçlü gemini yönetmek için diğer oyuncularla birlik ol. Destansı kara ve deniz savaşlarında diğer mürettebatı yenerken farklı modları, haritaları, silahları, gemi türlerini ve daha fazlasını keşfet!

Bu haftanın asıl oyunu ise normalde Steam’de yaklaşık 500 TL’ye satılan Q.U.B.E. Ultimate Bundle. Onun tanıtım yazısı ise şöyle:

On yıldır beyin döndüren FPS oyunu QUBE’ün 10. yılına özel hazırlanan Ultimate Bundle, iyileştirilmiş görseller, tamamen yeniden tasarlanmış ve revize edilmiş oyun bölümleri ve tamamen sıfırdan yeniden inşa edilen klasik bilmeceye yeni bir bakış açısıyla yepyeni bir bölüm ekliyor.

Godlike Burger’ı oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için son gün 12 Ekim. Çünkü bu tarihten sonra Godlike Burger yerini Blazing Sails ve Q.U.B.E. Ultimate Bundle’a bırakacak. Bu iki oyun da 19 Ekim’de yerini yeni gelecek ücretsiz oyun ya da oyunlara bırakacak. Ancak bu bir haftalık sürede oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunların sahibi olacaklar.

Cyberpunk 2077 dizisi geliyor