Epic Games’ten 500 TL’lik Oyunu Ücretsiz Almak İçin Son 2 Gün

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’ten 500 TL’lik popüler bir oyunu ücretsiz almak için son 2 gün!

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, bu hafta da The Callisto Protocol’ü ücretsiz hale getirdi. Normalde 499 TL’ye satılan bu oyun, 22 Ağustos’tan beri Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak alınıp kütüphaneye eklenebiliyor. Ancak bu fırsatta artık son iki güne girmiş bulunuyoruz. The Callisto Protocol, yarın (29 Ağustos) saat 18:00’de yerini yeni haftanın ücretsiz oyunlarına bırakacak ve yeniden 500 TL’ye satılmaya başlanacak. Yani hala almadıysanız, oyunu ücretsiz olarak oyun kütüphanenize eklemek için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

The Callisto Protocol oyunu 2 Aralık'ta geliyor!

Bu arada The Callisto Protocol şu anda Epic Games Store’da ücretsiz olarak verilen tek oyun da değil. 22 Ağustos’ta onunla birlikte ücretsiz yapılan Gigantic: Rampage Edition da hala ücretsiz alınabiliyor ki onun da normalde satış fiyatı 149 TL.

The Callisto Protocol’un Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:
“Callisto’nun dehşetinden kaçmak için hayatta kal. Oyuncuların hızlıca evrimleşen yaratıklara karşı nişancı türü ve yakın mesafe dövüş türünün benzersiz bir karışımını kullanarak savaşması ve Jüpiter’in Ölü Uydusunun büyüyen tehlikesinden kaçarken yeni silahlar ve donanımlar açmak için etrafı yağmalaması gerekecek.”

PlayStation 5 Pro Beklenenden Önce Çıkabilir