Epic Games’te yarın iki oyun ücretsiz olacak

Epic Games Store

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun ya da oyunlar veren Epic Games’te yarından itibaren iki yeni oyun ücretsiz olarak oyunseverlere sunulacak.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Epic bu hafta da adeti geleneği bozmayacak ve yarından itibaren oyunseverlere iki yeni oyunu ücretsiz olarak sunacak. Bu hafta Epic Games Store’da ücretsiz hale gelecek iki oyun, Earthlock ve Surviving the Aftermath olacak.

earthlock

Yarından itibaren ücretsiz hale gelecek olan Earthlock ve Surviving the Aftermath, bir hafta boyunca ücretsiz kalacak; 23 Kasım’da ise yerini yeni gelecek ücretsiz oyun ya da oyunlara bırakacak. Bu bir haftalık süre içerisinde bu oyunları kütüphanelerine ekleyen Epic kullanıcıları, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunların sahibi olacaklar.

Bu haftanın ücretsiz oyunları arasında ön plana çıkan yapım Earthlock oluyor. Çünkü bu oyun normalde Steam’de 309 TL’ye satılıyor. Surviving the Aftermath’in Steam fiyatı ise 117 TL. Earthlock, 90’ların 3D RPG oyunlarından esinlenen bir aksiyon-RPG oyunu. Surviving the Aftermath’in tanıtım yazısı ise şöyle:

“Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kal ve zenginleş; kaynaklar kıt ama fırsatlar seni çağırıyor! Felaketlere göğüs gerecek en üstün koloniyi kur, koloni sakinlerini koru ve harap olmuş bir dünyaya yeniden uygarlık getir.”

Samsung Galaxy A15 5G performans testinde görüldü