Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games Store

Epic Games, her hafta farklı bir oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Platformda bu hafta ücretsiz olacak oyun da belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Bu trendi bu hafta da devam ettiren Epic, 14 Eylül’den itibaren oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunu da açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Spelldrifter’ı oyunseverlere ücretsiz olarak veren Epic Games, bu oyunu ücretsiz elde etmek için belirlenen bir haftanın bitiminde, yani 14 Eylül’de Spelldrifter’ı yenisiyle değiştirecek. Haftanın ücretsiz oyunu olarak Spelldrifter’ın yerini alacak yeni oyun ise 911 Operator olacak.

911 operator

911 Operator’da oyuncular, bizdeki 155 ve 112 gibi acil servislerin bir araya toplanmış versiyonu olan 911’de çalışan bir acil durum koordinatörünü kontrol ediyor. Polis, ambulans, itfaiye gibi farklı acil müdahale ekiplerini şehrin farklı noktalarına zamanında ulaştırmak için oyuncuların kritik kararlar vermeleri gerekiyor. 911 Operator’ın normal satış fiyatı 205 TL. Ancak şu anda Steam’de indirimde olduğu için 41 TL’ye alınabilir. Tabii Epic Games kullanıcıları 14 Eylül’den itibaren oyunu ücretsiz olarak temin edebilecekler.

911 Operator’ı oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için son gün 21 Eylül. Çünkü bu tarihten sonra 911 Operator yerini bir sonraki ücretsiz oyuna bırakacak. Ancak bu bir haftalık sürede oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunların sahibi olacaklar.

Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’yu görücüye çıkardı