Epic Games Store ‘de hangi oyunlar ücretsiz

oyun devleri ücretsiz oyun

Epic Games Store her hafta ücretsiz oyun kampanyasına devam ediyor, firma birbirinde popüler oyunları kullanıcılara ücretsiz sunuyor.

Epic Games Store her hafta ücretsiz oyun serüveni tüm hızıyla devam ediyor. Bu kampanya dahilinde ücretsiz sunulan her oyun ücretsiz olduğu andan itibaren binlerce kişi tarafından indiriliyor.

Epic Games Store Firma bu kampanya ile hem bilinirliğini artırırken hem de kendine bağlamayı başarıyor. Oyun sahipleri tarafından da olumlu karşılanan kampanya bu hafta da bazı oyunlar ücretsiz sunuluyor. 25 Haziran ve 2 Temmuz Perşembe saat 18.00’e kadar geçerli iki tane oyun yer alıyor. Bu oyunlar AER Memories of Old ve Stranger Things 3: The Game.

Netflix Temmuz ayı içerikleri açıklandı! Dizi ve filme doyacaksınız!

Epic Games Store 'de hangi oyunlar ücretsiz

Ücretsiz oyunlardan biri AER Memories of Old. Bir nevi bulmaca oyunu niteliğindeki yapımda kuş olup etrafta uçmak ve gizemleri çözmekle vakit geçiriyorsunuz. Özellikle tasarım ve dizayn olarak çok başarılı oyun Forgotten Key tarafından geliştirilmiş.

Store ‘da ücretsiz diğer oyun ise Stranger Things 3: The Game, adından da anlaşılacağı üzere Stranger Things dizisini 3.sezonu için yapılmış bir oyun. Dizisinin sıkı fanları yer alırken bu oyunun bağımlıları da yer alıyor. Bir macera oyunu olan yapım piksel grafiklere sahipken, retro tarzında bir oyun.

İşin en güzel yanı oyunu bu ücretsiz dönemde aldığınızda daha sonra süresi bitecek diye birşey olmaması. Siz oyunu ücretsiz olarak indirip kitapığınıza eklediğiniz anda artık oyun tamamen sizin. Oyunları arşivinize bir kez ekledikten sonra bir daha asla satın almanıza gerek kalmayacak.

Epic Games Store ‘de bir sonraki hafta için ücretsiz sunulacak oyunlar da belli oldu. Yine 2 oyun birden dağıtacak olan firmanın bizlere sunacağı ilk oyun Conan Exiles, ikinci oyun ise Hue olacak.