Apple Vision Pro Satışları Şubat Ayında Başlayabilir

Apple vision pro

Apple cephesinde yaşanan son gelişmeler, merakla beklenen Apple Vision Pro’nun şubat ayının başında raflardaki yerini alabileceğini gösteriyor.

Yıllardır iPhone ve iPad gibi belli başlı ürünlere odaklanan Amerikalı teknoloji devi Apple, nihayet konfor alanının dışına çıktı ve yıllar sonra ilk kez şirket için devrimsel diyebileceğimiz bir adım attı. Şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı VR/AR başlığı, bu yaz resmi olarak tanıtıldı. Apple Vision Pro adını taşıyan bu VR/AR başlığı, etkileyici özellikleriyle ses getirmiş olsa da 3500 dolarlık fiyatıyla herkes için olmadığını gösterdi. Buna rağmen Vision Pro’yu sabırsızlıkla bekleyen çok sayıda kişi var. Görünen o ki bu kişilerin bekleyişi çok yakında sona erebilir. Çünkü gelen son bilgiler, Vision Pro’nun çıkışına sadece birkaç ay kaldığını gösteriyor.

Apple, Vision Pro için yeni kararını duyurdu

Söz konusu Apple olunca en güvenilir kaynaklardan biri olan analist Mark Gurman, kısa süre önce yayınladığı raporunda Apple Vision Pro’nun mart ayında çıkabileceğini söylemişti. Ancak ortaya çıkan son bilgiler ve Gurman’ın son paylaşımları, şubat ayına işaret ediyor. Apple cephesinde yaşanan son gelişmeler, Apple Vision Pro’nun şubat ayında raflardaki yerini alabileceğini gösteriyor.

Mark Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, Çin’deki üretim tesislerinden Vision Pro üretimini hızlandırmalarını istedi. Öte yandan bazı Apple Store çalışanlarının Vision Pro konusunda eğitilmek üzere Apple merkezine çağrıldığı öğrenildi. Tüm bunlar, Vision Pro’nun çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor. Bu noktada Vision Pro’nun şubat ayının başında çıkması oldukça olası görünüyor.

Oppo Find X7’nin Tanıtım Görseli Sızdırıldı