En ucuz benzinli otomobiller Temmuz 2019

sss

#İŞBİRLİĞİ

Otomobil üreticileri ÖTV indiriminin bitmesinin ardından yeni araç fiyatlarını açıkladı. Peki ÖTV indirimi olmadan Temmuz ayında en ucuz benzinli otomobiller hangileri? İşte yanıtı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında start alan ve iki defa uzatılan ÖTV indirimi 30 Haziran itibariyle sona erdi. ÖTV indiriminin son bulmasıyla birlikte otomobil üreticileri fiyat listelerini tekrarda düzenledi.

Elbette bu düzenleme sonrası sıfır otomobil fiyatları önemli ölçüde arttı. Normalde ÖTV indirimi başladığında yani geçtiğimiz yılın Eylül ayı döneminde 70.000TL’nin altına satılan araçlar, şimdilerde 90.000 TL seviyesine kadar yükseldi. Dilerseniz Eylül ayındaki fiyat listesine sitemizden göz atabilirsiniz. Böylece aradaki fiyat uçurumunu kavramanız daha rahat olacaktır.

Peki Temmuz ayında en ucuz benzinli otomobiller hangileri? Bu yazımızda hali hazırda otomobil üreticilerinin güncel fiyat dökümanlarından derlediğimiz listeyi sizlerle paylaşacağız.

Haziran ayındaki liste için tıklayınız

Hemen dip not olarak belirtelim. Temmuz ayı en ucuz benzinli otomobiller listemizde yer alan modeller, en boş modellerin fiyatları. Yani alacağınız bu araçlarda otomatik cam özelliği bile bulunmayabilir.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bahse konu listemiz ile başbaşa bırakalım.

En ucuz sıfır benzinli araçlar

Renault Clio
1 renault clio
Model: Joy 1.2 75 bg
Fiyatı: 89.950 TL