En ucuz benzinli otomobiller Eylül 2019

benzinli otomobiller

#İŞBİRLİĞİ

ÖTV teşvikinin sona ermesiyle birlikte artan otomobil fiyatları da arttı. İşte Eylül ayında alabileceğiniz en ucuz benzinli otomobiller.

Bilindiği üzere Temmuz ayıyla birlikte hükümetin sunduğu otomobilde ÖTV indirimi kampanyası da sona ermişti. ÖTV indiriminin sona ermesiyle birlikte otomobil fiyatlarında gözle görülür bir artış yaşandı.

Bu artışın satışları dibe vurdurması sonucu pek çok üretici kendi bünyesinde bazı tedbirler almak zorunda kaldı. Bahse konu tedbirler kapsamında, pek çok otomobil üreticisi, kampanyalar düzenleyerek popüler modellerinin fiyatlarını aşağıya çekti. Böylece ÖTV indirimi sonrasında açılan makas az da olsa kapanmış oldu.

Bir önceki aya ait listeye göz atmak için tıklayın

Peki Eylül ayında alınabilecek en ucuz benzinli otomobiller hangisi? Hemen baştan belirtelim. Hali hazırda açıklanan Eylül fiyatlarıyla, geçtiğimiz ayın fiyatları arasında öyle önemli bir fark bulunmuyor. Fakat galeriye gittiğinizde biraz pazarlıkla alacağınız otomobili, listemizde paylaştığımız fiyatın da altına alabileceğinizi unutmayın.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Listemizde belirttiğimiz fiyatlar o modelin başlangıç fiyatını temsil ediyor. Yani en boş kasanın satış fiyatı da diyebiliriz. Zira boş kasası 80.000 TL olan bir aracın full versiyonunu almak istediğinizde fiyatın rahat bir şekilde 120.000 TL seviyelerine kadar çıkabileceğini de unutmayın.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Eylül ayında alabileceğiniz en ucuz benzinli otomobiller listesi ile başbaşa bırakalım.

Eylül ayındaki en ucuz otomobiller

Fiat Egea

Fiat Egea

Model: 1.4 Fire 95 HP Easy
Fiyat: 72.900 TL