En korkunç Netflix dizisi sonunda yayınlandı!

Netflix son çeyrekte yaklaşık 1 milyon abone kaybetti

Herkes, Netflix’de henüz sadece bir bölümü yayınlanan ancak buna rağmen korkutucu sahneleri sayesinde Guinees Dünya Rekorları listesine adını yazdırmayı başaran The Midnight Club’ı konuşuyor.

En korkunç Netflix dizisi sonunda yayınlandı! Netflix son zamanlarda elde ettiği başarılarla adından bahsettiren bir platform. Başarılı yapımlarına alışık olduğumuz Amerikalı video akış platformunun bu sene çok daha iyi işler yaptığı bir gerçek. Henüz yılın bitmesine neredeyse 3 ay olduğu göz önüne alındığında, şirketin bu yılı çok daha iyi bir konumda bitireceğini de söyleyebiliriz.

Netflix artık kendi oyuncu etiketinizi oluşturmanıza izin veriyor

Öte yandan Netflix’i bugünkü haber listelerinin zirvesine taşıyan olaysa, dizide yer alan korku sahneleri oldu. Öyle ki Guiness Dünya Rekorları listesini temsilen diziyi izleyen bir temsilci, dizinin tam 21 kere korkutan zıplattığını tespit etti ki bunun anlamı artık dizi Dünya Rekorlar Listesine en çok korkutan zıplatan korku filmi olarak geçecek.

Netflix heyecan verici yeni yapımını duyurdu

En korkunç Netflix dizisi sonunda yayınlandı!

Tabi işin en ilginç yanı, Netflix yapımının bunu başarırken kadroda çok fazla ünlü tercih etmemiş olması. Öyle ki filmin kadrosuna baktığımız zaman, bu isimlerin neredeyse hiçbirini tanımadığınızı söyleyebilirsiniz. Ancak The Midnight Club’ın yayınlanan tek bölümünü izlediğiniz anda, bu genç oyunculara fazlasıyla saygı göstereceksiniz.

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

Diğer bir taraftan, Netflix’in bazı konularda strateji değişikliğine gittiği ve özellikle büyük sinema devleriyle ters düşmekten onlarla birlikte olmanın daha mantıklı olduğunu fark ettiğini söyleyebiliriz. Nitekim bu sabah saatlerinde gelen son habere göre, bazı yapımlar Netflix’den önce sinemalarda gösterime girecek. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konulara ilişkin ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları Bütün Verilerinizi Çalabilir: Facebook Uyardı