The Witcher dizisi için yayın tarihi öne alındı

the witcher dizisi

Netflix’in yapımcılığını üstleneceği The Witcher dizisi için sevindirici bir haber geldi. Dizinin baş yazarı olan Lauren Schmidt Hissrich yayın tarihinin öne alındığını duyurdu.

Son günlerde Netflix tarafından çekilecek olan The Witcher dizisi hakkında daha fazla söylentiyle karşılaşmaya başladık. Hatırlanacağı üzere dizinin baş yazarı olarak lanse edilen Lauren Schmidt Hissrich yaptığı bir açıklamada dizinin 2020 yılından önce çıkmayacağını belirtmişti. Fakat görünen o ki dizi beklenenden çok daha erken bir tarihte yayınlanacak.

The Witcher dizisi 2020’den önce yayınlanmış olacak

RPG denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan The Witcher, sonunda izleyiciyle buluşacak. Dijital yayıncılığın öncü isimlerinden biri olan Netflix, yeni sezonda The Witcher dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip edenlerin de hatırlayacağı üzere, DC sinematik evreninde Superman’i canlandıran Henry Cavill, Netflix’in The Witcher dizisinde Geralt karakterini canlandırmayı çok istediğini dile getirmişti.

Spider-Man inceleme notları yayınlandı

Cavill’in bu çağrısını görmezden gelmeyen Netflix, ünlü aktör ile her konuda anlaşma sağlamış ve dizinin baş rolünde Cavill’in yer alacağını duyurmuştu.

Dizinin başrol oyuncusunun kesinleşmesinin akabinde yayın tarihi de öne alındı. Daha önce dizinin 2020’den önce yayınlanmayacağını açıklayan Lauren Schmidt Hissrich, şahsi twitter hesabı üzerinden yaptığı yeni açıklamada, The Witcher’ın 2019’da izleyiciyle buluşacağını müjdeledi.

Öte yandan dip not olarak hatırlatalım. Henüz dizinin kadrosunda yer alacak olan isimler tamamen netleşmiş değil. Sadece Cavill’in Geralt karakterini canlandıracağını biliyoruz. Geri kalan isimler muhtemelen önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacaktır.