The Witcher 1. sezon izle (Tüm bölümler)

the witcher 1

#İŞBİRLİĞİ

Netflix’in uzun süre önce duyurduğu The Witcher nihayet yayınlandı. Peki bu diziyi nasıl izleyeceğiz? Cevabı The Witcher 1. sezon izle yazımızda.

Netflix’in uzun süredir merakla beklenen dizisi The Witcher sonunda yayınlandı. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte The Witcher 1. sezon izle cümlesi Google’da en çok arananlar arasına girdi. Biz de bu yazımızda The Witcher’ın tüm bölümlerini nereden izleyeceğinizi okurlarımıza sunmak istedik.

Öncelikli olarak ufak bir hatırlatmada bulunalım. Netflix aslında The Witcher’ı 2021’de yayınlayacaktı. Yani bu dizi için acele edilmiyordu. Fakat izleyiciler diziye yoğun ilgi gösterince Netflix’te yayın tarihini öne çekti.

the witcher

Kısa sürede çekim aşaması tamamlanan dizi daha yayınlanmadan 2 ve 3. sezon onaylarını da aldı. Yani The Witcher’ın yeni sezonları önümüzdeki yıllarda gösterilecek.

Şimdi gelelim asıl odak konumuz olan The Witcher dizisi nasıl izlenir sorunsalına.

Malum dizi Netflix üzerinden yayınlandı. Fakat diziyi internet üzerinden legal olmayan yollarla izleyebileceğini tonla adres mevcut. Peki böyle bir şeye gerek var mı? Yani diziyi izleyebilmek için onlarca saçma sapan bahis reklamı ile mücadele etmenize gerek yok.

Tek yapmanız gereken ücretsiz bir Netflix hesabı açmak.

the witcher 2

Steam ödülleri sahiplerini buluyor

Bilindiği üzere yeni açılan bir Netflix hesabı ilk 1 ay ücretsiz oluyor. Dolayısıyla bu süre de The Witcher’ın tüm bölümlerini izlemeniz için yeter de artar.

Eğer daha önce kendiniz için bir hesap açtıysanız bu da sorun değil. İnternet bankacılığı üzerinden yeni bir sanal kart oluşturarak ikinci bir hesap açabilirsiniz. Burada önemli olan şey tanımladığınız kartın farklı olması. Şimdiden iyi seyirler.