En geniş hacimli kripto para borsası hangisi?

Kripto para piyasası dipte!

Kripto para borsalarındaki hacim yani işlem sayısı ne kadar büyükse o borsaya olan talep de o kadar büyük oluyor. Peki hali hazırda kullanımda yer alan onlarca kripto para borsası arasında bu açıdan en iyi olanı hangisi? İşte konunun detayları.

En geniş hacimli kripto para borsası hangisi? Kripto paralar ile al-sat yapmanın popülerleşmesi, bazı temel soruları da beraberinde getiriyor. Bu sorulardan en önemlisi ise al-sat için hangi borsanın kullanılması gerektiği.

En geniş hacimli kripto para borsası

Genele bakıldığında Türkiye’de yayın olarak kullanılan birkaç kripto para borsası olduğunu görüyoruz. Paribu, BTC Türk, Icrypex ve Binance.

Bu kripto para borsaları haricinde daha irili ufaklı hacimde pek çok yerli kripto para borsası bulunuyor. Peki genel eğilim hangi kripto para borsası üzerine?

En geniş hacimli kripto para borsası

En geniş hacimli kripto para borsası hangisi?

Aslında çeşitli forumlara da baktığınızda Binance’ın rakiplerine göre çok daha önde olduğunu görebilirsiniz. Burada Binance’ı rakiplerinden ayıran en önemli özelliği çok daha fazla token ile hizmet vermesi.

Paribu, BTC Türk, Icrypex ve diğer yerli kripto para borsalarında ise durum biraz daha karışık. Hem token çeşidi az, hem de ani yükselişlerde kilitlenmeler söz konusu. Dolayısıyla kripto para borsasına girecekseniz size tavsiyemiz Binance tarafından başlamanız yönünde olacaktır. Elbette Binance’ın da dezavantajları yok değil. Örneğin para çekim komisyonları normale oranla daha yüksek.

En geniş hacimli kripto para borsası

Ayrıca bunun yanında alım – satım ekranları da diğer borsalara göre biraz daha karışık. Elbette burada tercih sizlerin. Sonuçta kripto alım – satımı riskli bir iş. Bu yüzden bu yazıdaki hiçbir bilgi de yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

NASA, Artemis 1 Ay roket testini 12 Nisan’a erteledi