Yeni Need for Speed oyunu geliyor

nfs şahin

Araba yarışı oyunlarının en ikonik isimlerinden biri olan Need for Speed’in yeni macerasından haberler var.

Yeni Need for Speed oyunu geliyor! Need for Speed kimileri için sıradan bir oyun olabilir ancak özellikle belli bir yaşın üzerindekiler için, bundan çok daha fazlası. Özellikle Need for Speed: Underground ile adını oyun tarihine altın harflerle yazdırmayı başaran efsane isim, devam eden yıllarda çıkarttığı yapımlar ile maalesef eski günlerini aratıyor.

Yeni Need for Speed

En son 2020 yılında karşımıza Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ile çıkan EA, bilindiği üzere bu oyunun orijinalini yani Need for Speed: Hot Pursuit’i ise 2010 yılında piyasaya sürmüştü. Bununla birlikte ünlü yapımcının, 2021 yılında yeni bir NFS ile oyuncuların gönüllerini alacağı düşünülüyordu ancak böyle olmadı ve 2021 yılı tamamen boşa geçti. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Bu sene yeni bir Need for Speed oyunu görebilecek miyiz?

Yeni Need for Speed

Yeni Need for Speed oyunu geliyor

Aslında bugüne kadar bu soruya verilmiş resmi bir cevap bulunmuyor ancak EA’in üst düzey yöneticilerinden Laure Miele’nin yakın zamanda paylaştığı bazı bilgiler, oyunun çıkış tarihinin yaklaşmış olabileceğini gösteriyor. Miele tarafından verilen bilgilere göre, Need for Speed’in yeni macerasına sadece yeni nesil konsollara sahip olanlar eşlik edebilecek. Bunun anlamı, PlayStation 4 ya da Xbox One sahipleri yeni oyunu deneyimleyemeyecekler.

Yeni Need for Speed

Ancak açıklamadaki asıl kafa karıştıran konu, Miele’nin PC konusunda bir yorumda bulunmamış olması. Acaba EA’in yeni Need for Speed’i PC’ye çıkartmamak gibi bir niyeti olabilir mi? Maalesef bu sorunun yanıtını almak için biraz daha beklememiz gerekecek.

Google, Rus parlamentosu YouTube kanalını engelledi