OnePlus Nord 2T tasarımı ortaya çıktı

OnePlus 9RT tüm hatlarıyla tanıtıldı

OnePlus’ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modellerinden olan Nord 2T’nin yeni özellikleriyle birlikte bu defa tasarımı da sızdırıldı.

OnePlus Nord 2T tasarımı ortaya çıktı. Çinli teknoloji şirketi OnePlus, bir süredir adından Nord 2T modeli ile bahsettiriyor. Bugüne kadar hakkında birçok farklı iddia ortaya atılan bu cihazın, resmen tanıtılmasına oldukça kısa bir süre kaldı. Bir ara arka yüzeyinin dokulu bir yapıya sahip olacağı belirtilen Nord 2T’nin yeni ortaya çıkan görselleri, bu iddiaların doğru olmadığını gösteriyor.

Eğer yeni sızıntılara konu olan görseller doğruysa, telefonun arka yapısı yine klasikleşmiş cam tasarıma sahip. Ancak ana kameraların devasa denilebilecek yuvaları, OnePlus Nord 2T’yi benzersiz bir akıllı telefon haline getiriyor.

OnePlus Nord 2T tasarımı

Cihazın özelliklerine baktığımız zaman ilk dikkatimizi çeken 6,43 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde olan AMOLED paneli oluyor. Gücünü MediaTek Dimensity 1300 yonga setinden alması beklenen cihazda ayrıca 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunuyor.

OnePlus Nord 2T tasarımı

OnePlus Nord 2T tasarımı ortaya çıktı

Telefonun en çok dikkat çeken özelliği olan arka kamera kısmında ise bizleri 50MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir yapı karşılıyor. Ön yüzeyde tercih edilen kamera ise 32MP büyüklüğünde olmuş.

OnePlus Nord 2T tasarımı

Kutudan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak olan OnePlus Nord 2T’nin 80W SuperVOOC hızlı şarj desteğine sahip olacağını da hatırlatalım. Telefonun satış fiyatı henüz netleşmemiş olsa da, sızıntılarda yer alan iddialara göre OnePlus Nord 2T’nin 400 dolar ile 500 dolar arasında bir fiyatla satışa sunulacağı düşünülüyor.

Disney+ çok popüler bir programı bünyesine katıyor