Ekim ayında en çok satan otomobil yine değişmedi

fiat

Geçtiğimiz ay Türkiye’de en çok satan otomobiller belli oldu. Listede yine büyük bir değişiklik yaşanmadı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ekim ayında en çok satan otomobil yine değişmedi. Bilindiği üzere Türkiye’de kurumsal olarak faaliyetlerini devam ettiren pek çok otomobil devi bulunuyor. Fakat bunlar içerisinde bazıları için ayrı bir parantez açabilir. Çünkü bazı otomobil devleri Türkiye’de sadece satış yapmıyorlar. Bu satışın yanı sıra ülkemizde üretim yapan da hayli fazla otomobil üreticisi mevcut.

egea cross

Bu üreticilere örnek olarak Renault, Fiat, Ford ve Mercedes gibi isimleri verebiliriz. Tabi ki bir de TOGG var. Malum Türkiye’nin yerli ve milli otomobili de artık üretim aşamasına geçti. Hatta ilk TOGG modelleri banttan indi. Muhtemelen önümüzdeki yıldan itibaren TOGG satışları da hızlı bir şekilde başlayacaktır.

Fiat Dijital Turnuva

Ekim ayında en çok satan otomobil yine değişmedi

Peki TOGG’un çıkış arifesinde Türkiye’de en çok satan otomobil hangisi oldu. Aslında bu durum aylardan beri değişmiyor. Yani aylardır Türkiye’de en çok satan otomobiller sıralamasında Fiat Egea birinci durumda.

fiat egea sw fiyati3

Elbette bu bir tesadüf değil. Hem ticari taksilerde, hem de filo araçlarında sıklıkla Egea’nın tercih ediliyor olması, Fiat’ı Türkiye’nin zirvesine taşıyor. Zaten trafikte gördüğümüz Egea ya da Clio modellerinin büyük bir bölümü firma yani filo araçları. Dolayısıyla bu otomobillerin en çok satanlar sıralamasında zirvede yer almaları bizleri şaşırtmıyor.

IMEI kayıt ücreti telefondan pahalı olacak!