En çok satan akıllı saat modeli hangisi? İşte yanıtı

Apple yeni reklamıyla ölüm anınızı canlandırıyor

Akıllı saat modelleri günden güne daha popüler hale gelmeye devam ederken, Apple’ın elinde bulundurduğu liderlik koltuğunu kimseye kaptırmak gibi bir niyeti yok.

En çok satan akıllı saat modeli hangisi? İşte yanıtı. Amerikalı teknoloji devi Apple, yarış içerisinde olduğu pek çok sektörde kafaya oynamasıyla bilinen bir marka. Akıllı telefon, tablet ya da saat farkı olmaksızın, bütün pazarların en çok satılan ürünlerini geliştirmeye kendini adayan teknoloji devi, şu ana kadar bu stratejisinde gayet başarılı olmuş gibi görünüyor.

Apple yeni onarım programı

Ünlü araştırma şirketi Counterpoint tarafından yapılan pazar araştırmaları sonuçlarına göre Apple, 2022 yılının ikinci çeyreğinde de dünyanın en çok satılan akıllı saat markası olmayı başardı. Yayınlanan rapora göre Apple 2021 yılının ikinci çeyreğindeki pazar payı olan %30,6’lık dilimi koruyamasa da, yine de 2022 yılının ikinci çeyreğinde ulaştığı %29,3’lük pay ile hala ilk sırada bulunuyor.

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

En çok satan akıllı saat modeli hangisi? İşte yanıtı

Üstelik Apple’ın ardından gelen Samsung’un pazar payının yalnızca %9,2 seviyesinde kalması, Apple’ın liderliğinin daha uzun yıllar süreceğinin bir göstergesi olarak kabul edilebilir. Apple’ın lider olduğu Samsung’un ise ikincilik sırasında bulunduğu akıllı saat pazarının üçüncü ismi ise Çinli teknoloji şirketi Huawei. Yapılan araştırmalara göre Huawei’nin bu sektördeki pazar payı %6,8 dolaylarında.

Apple Watch ve Fitness+ için "Yürüyüş Zamanı" özelliği geldi

Bununla birlikte Apple’ın pazar payının gerilemesinin arkasında yatan en önemli nedenin, yakın zamanda çıkacak olan Apple Watch Series 8 nedeniyle, mevcut model olan Apple Watch Series 7’nin tanıtımlarının azaltılması gösteriliyor.

LG UltraGear OLED oyun monitörünü ve Ultrafine Display Ergo AI’ı piyasaya sürdü