Apple Watch Satışları 1 Milyona Yaklaştı

applewatchon1

Geçtiğimiz Cuma günü ön siparişe sunulan ve kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Apple Watch’un satışları şimdiden 1 milyona yaklaştı.

Son dönemde hızla yükselen akıllı saat pazarına yönelen Amerikalı teknoloji devi Apple, geçtiğimiz aylarda düzenlediği etkinlikle resmi olarak tanıttığı ilk akıllı saati Apple Watch‘u nihayet geçtiğimiz Cuma günü ön siparişe sundu. Merakla beklenen akıllı saat kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı ve ön siparişe sunulmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçmişken tükendi.

Apple Watch Ön Satışa Çıkar Çıkmaz Tükendi!

Slice Intelligence tarafından yayınlanan yeni rapor ise, müthiş bir başlangıç yapan Apple Watch‘un şimdiden 1 milyona yakın satmayı başardığını gösterdi. Apple’ın şu ana kadar yaklaşık 957.000 akıllı saat satmayı başardığını belirten Slice Intelligence, çeşitli versiyonlarla satışa sunulan Apple Watch’un en çok satılan modelinin Sport olduğunu açıkladı. 38 mm versiyonu 349 dolara ön siparişe sunulan Sport modelinin, şu ana kadarki Apple Watch satışlarının yüzde 62’sin oluşturduğu söyleniyor. Öte yandan tüm Watch satışları göz önüne alındığında ise 42 mm’lik versiyonların daha popüler olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz altı ayda satılan Android Wear işletim sistemli akıllı saatlerin toplam sayısının 720.000 olduğu göz önüne alındığında, Apple‘ın birkaç gün içerisinde 1 milyona ulaşması inanılmaz bir başarı olarak görülüyor. Şu ana kadar girdiği her alanda zirveye oynayan Apple, akıllı saat pazarında da bu geleneğini bozmayarak kendisinden şüphe eden analistleri yanıltacak gibi görünüyor.

Amazon Drone Teslimatlarını Test Etmeye Başlıyor