LG UltraGear OLED oyun monitörünü ve Ultrafine Display Ergo AI’ı piyasaya sürdü

nb

LG UltraGear 240Hz kavisli OLED oyun monitörünü ve UltraFine Display Ergo AI’yı tanıttı. Cihazların model numaraları 45GR95QE ve 32UQ890 olarak belirtildi.

LG UltraGear 240Hz yenileme hızına sahip kavisli bir OLED ekran paneline sahip. Bu, görsel performans, hız ve işlevsellik sağladığı için oyuncular için mükemmeldir. Monitörde 21:9 en boy oranı, WQHD ekran çözünürlüğü ve 800R kavis bulunuyor. 

LG UltraGear

Ekran ince çerçevelerle çevrilidir ve ayrıca parlama önleyici ve düşük yansımalı kaplama ile birlikte gelir. Monitörde yüzde 98 DCI-P3 renk gamı ​​ve HDR10 desteği bulunuyor. Çoklu görev için yan yana resim ve resim içinde resim modları sunar. Monitördeki bağlantı seçenekleri arasında iki HDMI 2.1 bağlantı noktası, bir ekran 1.4 bağlantı noktası ve USB 3.0 bağlantı noktaları bulunur. 

lg

LG 32UQ890’a gelince, Ultrafine Display Ergo AI’nin, şirketin konfor için otomatik olarak ayarlanan ilk monitörü olduğu söyleniyor. Dahili bir kameraya ve kullanıcının duruşunu sürekli olarak değerlendiren ve kullanıcıların uzun süre aynı pozisyonda kalmasını önlemek için eğimin yanı sıra ekran yüksekliğinde değişiklikler yapan güçlü bir yapay zekaya sahiptir. LG Ultrafine Display Ergo AI, 4K video çözünürlüğüne sahip 31,5 inç IPS ekrana sahip. Yüzde 95 DCI-P3 renk gamı ​​ve HDR desteği sunuyor.

Hem LG Ultragear OLED oyun monitörü hem de UltraFine Display Ergo AI, 2 – 6 Eylül tarihleri ​​arasında Berlin’deki IFA etkinliğinde tanıtılacak. 

Anker yeni kulaklıklarını tanıttı