En çok kazandıran kripto paralar belli oldu (1-7 Haziran)

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

En çok kazandıran kripto paralar bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Özellikle son dönemlerde kripto para piyasaları sert düşüşler yaşıyordu. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Kripto para piyasası bugünlerde yine hareketli. Toplam piyasa değeri 1,6 trilyon dolar civarında olan piyasada nefesler tutuldu. Bu hafta yatırımcısına en fazla kazandıran ilk kripto para TFUEL oldu. Yatırımcısına yaklaşık olarak yüzde 53,91 oranda kazanç sağladı.

Muhtemelen defalarca ismini duydunuz SOL isimli kripto para birimi ise yine en fazla kazandıranlar içerisinde yer alıyor. Haftalık olarak değişimine bakıldığında yüzde 46,69 seviyesinde olduğunu söyleyebiliriz. Yani 1000 TL bile yatırmış olan bir kullanıcı parasını 1460 TL’ye çıkarmıştı.

En çok kazandıran kripto paralar yatırımcısını güldürdü

Bazı kripto paralar yatırımcısını üzerken kimileri sevindirmeyi başarıyor. Her ne kadar yatırımcılar daha çok belirli kripto paralara yatırım yapsa bile bazı bilinmeyen dijital varlıklar çok daha fazla kazanç elde ettirebiliyor.

En çok kazandıran kripto paralar

Mesela CRV bunun en güzel örneklerinden bir tanesi. Bu kripto para birimi bu hafta yatırımcısına yüzde 44,64 oranında kazanç sağladı. Böylece çok daha tanınmış olan SOL coin ile neredeyse aynı seviyeye geldi. KSM coin bu hafta yatırımcısına yüzde 36,41 kazandırdı. 24 saatlik hacmine bakıldığında oldukça iyi bir noktada bulunduğunu söyleyebiliriz.

Kripto paralarda artış devam edecek mi?

THETA coin kullanıcısına bu hafta yüzde 35,59 oranında kazanç sağladı. FIL, OKB, DOGE ise yine en fazla kazandıranlar içerisinde yer alıyor. Bu hafta çok kazandıranlar listesinde daha az kripto para var. Mega boğa rallisi beklentileri devam etse bile yine de bunun zaman alacağı söylenebilir. Son olarak burada bahsedilenlerin kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını belirtelim.