Galaxy S21 FE fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy S21 FE render görüntüleri sızdırıldı!

Samsung’un yeni üst segment cihazının fiyatı belli oldu. İşte Galaxy S21 FE fiyatı ve telefon ile ilgili diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki yerini korumaya çalışan Samsung, 4 bir koldan cihaz geliştirmeye devam ediyor. Güney Koreli üretici şu sıralar ekran altı kamera özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Galaxy Fold 3 üzerine yoğunlaşmış durumda. Fakat bu cihazın yanı sıra orta segment için yeni modeller de geliştirilmeye devam ediliyor.

Samsung’un kısa süre içerisinde satışa sunması beklenen modellerden birisi de Galaxy S21 FE. Klasik olarak Galaxy S21’in biraz kırpılmış hali olan S21 FE aslında bildiğimiz Lite bir model.

Samsung’un bu cihaza FE ismini vermesinin temel nedeni ise telefonun tasarımında kullanıcılardan gelen dönütlerin baz alınması.

Galaxy S21 FE fiyatı belli oldu

Geçtiğimiz yıl satışa çıkan S20 FE genel olarak başarılı bir modeldi. Ülkemizde 6500 TL’den satışa çıkan telefonun Avrupa fiyatı ise 650 euro civarındaydı.

Peki S21 FE’nin fiyatı ne kadar olacak? Geçtiğimiz gün sızdırılan Güney Kore kaynaklı raporlara göre S21 FE’nin fiyatı yine 650 dolar civarlarında olacak. Yani Avrupa’da da 650 euro’luk bir etiketten bahsedebiliriz.

Tabi ki ülkemizdeki fiyat muhtemelen 6500 TL olmayacaktır. Malum enflasyon, kurlarda yaşanan artış ve diğer etkenler S21 FE fiyatını etkileyecek gibi görünüyor. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Şimdilik netleşmiş birşey yok.

Jeep görünmez araba yaptı