YouTube kötü amaçlı yorum yapanlara ceza yağdıracak!

YouTube TV ücretsiz

Popüler video oynatma sitesi YouTube, yeni bir güncelleme sayesinde kötü amaçlı yorum yapanları belirleyecek ve bu kişilere ceza verecek.

YouTube kötü amaçlı yorum yapanlara ceza yağdıracak! Sosyal medya gün geçtikçe hayatımızda daha geniş bir alan kaplıyor. En çok vakit geçirilen sosyal medya uygulamalarından birisi de hiç şüphesiz ki YouTube. Popüler video oynatma sitesi, hem içerik üreticilerini hem de izleyicileri ilgilendiren bir güncelleme sunmaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre şirket, bu güncellemeyle beraber kötü amaçlı yapılan yorumlar için önemli tedbirler alacak.

YouTube kullanıcılarına yorumlarda yenilik sundu

YouTube kötü amaçlı yorum yapanlara ceza yağdıracak!

Zaman zaman aldığı güncellemelerle beraber yenilenmeye devam eden YouTube, kullanıcılar açısından kullanım deneyimini arttırmanın planlarını yapıyor. Şirketin yeni hedefi ise kötü amaçlı yapılan yorumlara bazı yaptırımlar getirmek ve bu kategoride yer alan yorum sayısını minimize etmek. Peki ama YouTube, bu tarz yorumlar için ne gibi önlemler almayı planlıyor?

YouTube, bazı iOS kullanıcılarında çöküyor

Ortaya çıkan haberlere göre gelen yeni güncellemeyle beraber kötü amaçlı yorumlar tespit edilecek ve bu yorumu yapan kişiye bir bildirim gidecek. Kişi bu bildirim şeklinde gelen uyarıya rağmen aynı tarz yorumlar yazmaya devam ederse, 24 saat boyunca yorum yazma hakkı elinden alınacak.

YouTube Music

Ayrıca yine aynı kişinin bahsi geçen uyarı ve cezayı almış olmasına karşın benzer yorumları saptanırsa, kişinin YouTube hesabı silinecek. Şimdilik bu özelliğin yalnızca İngilizce yorumları kapsayacağını da ifade etmiş olalım. Tabii ilerleyen zamanlarda bahsi geçen özellik lisan anlamında daha da geliştirilebilir. Bunu zaman gösterecek.

Hideo Kojima’dan yepyeni bir oyun geliyor