Ünlü şarkıcı Survivor yolcusu! Acun Ilıcalı açıkladı!

survivor 2

Survivor 2023 kadrosu yavaş yavaş şekillenirken Acun Ilıcalı neredeyse her gün yeni bir ismi daha açıklıyor. Yeni açıklanan isim ise ünlü bir şarkıcı oldu.

Ünlü şarkıcı Survivor yolcusu! Acun Ilıcalı açıkladı! TV8 ekranlarından izlenilen ve reyting rekorları kıran Survivor, 2023 yılında da izleyicilerle buluşuyor olacak. Şubat ayında başlayacak olan yarışma için Ünlüler kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Programın yapımcısı ve TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı da neredeyse hemen her gün yarışmaya katılacak olan ünlü isimleri duyuruyor.

survivor 2

Ünlü şarkıcı Survivor yolcusu! Acun Ilıcalı açıkladı!

Acun Ilıcalı’nın resmi hesabından yaptığı duyuruya göre Survivor 2023’ün kesinleşen ilk yarışmacısı Berdan Mardini olmuştu. Bu isimden sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar programında tanınan Murat Eken’in de Survivor 2023 yarışmasında yer alacağı duyuruldu. Şimdi ise Survivor 2023’ün belki de en tanınan ünlüsü Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı yapmış olduğu açıklamada programda ünlü şarkıcı Yusuf Güney’in de yarışacağını söyledi ve kendisine başarılar diledi.

survivor 4

38 yaşında olan Yusuf Güney, müzik kariyerinde Rafet El Roman ile yapmış olduğu düetlerle tanındı. Daha sonrasında solo albümler yayınlayan Güney, 97 milyon kişi tarafından dinlenen “Melekler Seni Bana Yazmış” şarkısının da sahibi.

RTÜK kaçak bahis sitesi reklamı

Yusuf Güney’in Survivor macerası müzik kariyeri kadar başarılı olur mu bilinmez ancak reytingleri arttıracağı kesin. Öte yandan Acun Ilıcalı’nın Güney’i ikna etmek için dolgun bir ücret teklifinde bulunduğu da gelen haberler arasında yer alıyor.

Twitter, askıya alınan bazı hesapları aktif etmeye başladı