Elon Musk Twitter çalışanlarının sorularını cevaplayacak

Elon Musk Twitter

Elon Musk Twitter çalışanları ile bir araya gelerek yakında sahibi olacağı şirketin çalışanlarından gelen soruları yanıtlayacak.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak için yaptığı 44 milyar dolarlık teklif şirket yönetimi tarafından kabul edilmiş olsa da, Musk’ın Twitter’ın kullanıcı sayısının gerçekliğine dair şüpheleri bu anlaşmayı çıkmaza sokmuş durumda. Musk, Twitter’daki sahte ve bot hesap sayısının şirket tarafından açıklanandan çok daha fazla olduğuna inanıyor. Bu sebeple de anlaşmayı askıya almış durumda.

Ancak çıkan bu pürüzlere rağmen Twitter, yakında bir Elon Musk şirketi olmaya hazırlanıyor. Ne var ki bu yaşananlar, Twitter çalışanlarını da bir belirsizliğin içine sürüklemiş durumda. Twitter’da çalışan birçok kişi anlaşmanın tamamlanıp tamamlanmayacağını ve tamamlandıktan sonra kendilerini ne gibi değişikliklerin beklediğini merak ediyor. Neyse ki yakında bu sorularına cevap alabilecekler. Çünkü Elon Musk Twitter çalışanlarıyla buluşmaya karar verdi.

TwitterElon Musk tweet embedleri için ücret talep edebilir!

Elon Musk Twitter çalışanları ile online bir konferansta bir araya gelecek ve Twitter çalışanları tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplayacak. Bu buluşma Twitter CEO’su Parag Agrawal’ın şirket çalışanlarına gönderdiği e-mail ile duyuruldu. Elon Musk’a soru sormak isteyen Twitter çalışanlarını, akıllarındaki soruları toplantıdan önce hazırlayıp şirket yönetimine iletecekler.

Elon Musk ile Twitter çalışanları arasındaki bu ilk buluşmanın nasıl geçeceği merak konusu. Çünkü bildiğiniz gibi Twitter içinde Musk’ın şirketi satın almasından hiç hoşnut olmayan isimler de var. Ayrıca Musk’in politik duruşu da bazı çalışanlar tarafından hoş karşılanmıyor. Bu yüzden bu ilk buluşmanın gergin geçme ihtimali da var. Tabii şirket yönetimi çalışanlarından gelen soruları sıkı bir şekilde filtrelemezse.

Sony Xperia 5 IV tekrar görüldü