Elon Musk Twitter konusunda ilginç kararlara imza atıyor

Elon Musk, Twitter iOS uygulaması hakkındaki problemin çözüldüğünü söyledi

Elon Musk dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter ile oyuncak gibi oynamaya devam ediyor.

Elon Musk Twitter konusunda ilginç kararlara imza atıyor. 11 Nisan tarihinde Tesla CEO’su ve Twitter’ın mevcut sahibi olan Elon Musk, kişisel Twitter hesabında Twitter’ın San Francisco merkezinin tabelasını gösterdiği bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta, Twitter logosunun üzerinde yer alan “w” harfi beyaz boya ile kaplanmış ve “Titter” olarak yazılmıştı. Daha önce Twitter’ın adını “Titter” olarak değiştirmeyi öneren Musk, bu son hamlesi ile kendi önerisine yanıt vermiş oldu.

Twitter Dogecoin ile tekrar gündemde

Musk, fotoğrafın altında Twitter’ın merkezindeki mülk sahibinin Twitter logosunun dokunulmamasını istediğini belirterek, sorunu “w” harfini beyaz boya ile kaplayarak çözdüklerini ifade etti. Bu değişikliğin birkaç gündür planlandığı ve Twitter kullanıcıları tarafından merkezin tabelasının fotoğraflarının paylaşıldığı görüldü.

Twitter alternatifi Bluesky için beta sürüm sunuldu

Elon Musk Twitter konusunda ilginç kararlara imza atıyor

Musk daha önce de Twitter logosunda değişiklik yapmıştı. Geçtiğimiz hafta, Twitter ana sayfası düğmesinin üstündeki ikonik mavi kuş logosunu bir köpek başıyla değiştirerek desteklediği kripto para birimi Dogecoin’in %20 değer kazanmasına neden olmuştu. Musk, Twitter’ı devraldığından beri merkezde birkaç yenilik yapıyor. Bu yılın Ocak ayında, Twitter’ın gelirini artırmak için binlerce ofis eşyasını satışa çıkardı.

Twitter reklam platformunda şok edici bir karar aldı

Twitter’ın San Francisco merkezi sahibi olan SRI Nine Market Square LLC, Musk ile birkaç konuda anlaşmazlık yaşamaktadır. Bu yılın başlarında, SRI, Twitter’a Aralık 2021 ve Ocak 2022’de merkez binasının aylık kirası olan yaklaşık 3,4 milyon doları ödemediği gerekçesiyle dava açmıştı. Yazının yazıldığı tarihte, Musk veya SRI henüz Twitter logosundaki son değişiklikle ilgili yorum yapmadı. Elon Musk Twitter konusunda ilginç kararlara imza atıyor.

15 inç’lik MacBook Air geliyor! WWDC 2023’te tanıtılabilir